Doe met ons mee!

Zomerpret activiteiten !

Zomerpret activiteiten !

De Natureluur en de Natuurkamer organiseren in de laatste week van de zomervakantie weer vakantie activiteiten ! De activiteiten zijn mede mogelijk dankzij steun van MidZomerMokum. De activiteiten zijn van 22 tot en met 25 augustus 2022. Tijden zie website.

Wildpluk Smullen !

Wildpluk Smullen !

Twee wildpluk wandelingen met proeverij excursies op 21 mei waren een groot succes in de Natureluur en druk bezocht en vooral: erg lekker! In deze terugblik lezen jullie meer over deze bijzondere activiteit die georganiseerd werd in de Natureluur door Johan Kleijn en over hoe men zich voor een volgende activiteit kan opgeven.

Krokusvakantie!

Krokusvakantie!

De Natuurkamer en de Natureluur organiseren in de Krokusvakantie week van 19 t.m. 27 februari 2022 activiteiten. Op dagen dat er geen activiteiten zijn, is onze kiosk open en kun je lekker feestelijk zelf komen spelen in de Natureluur. Als je klaar bent met ravotten staat de warme chocolademelk klaar ! Tot ziens in de Natureluur en bij de Natuurkamer in de Krokusvakantie 2022!!!

Vaartochten Krokusvakantie

Vaartochten Krokusvakantie

De Natureluur en Natuurkamer organiseren vaartochten in de Krokusvakantie 2022. Er zijn een beperkt aantal vaartochten en een beperkt aantal deelnemers per vaart kan mee. Wees er dus snel bij. Hieronder leest u wanneer er vaartochten zijn en hoe u zich ervoor kunt aanmelden.

Griezelen in de Natureluur!

Griezelen in de Natureluur!

Op zaterdag 30 oktober staat de Natureluur in de namiddag en de vroege avond in het teken van Halloween ! Tijdens ‘griezelen in de Natureluur’ kunnen kinderen van 6 – 12 jaar en hun ouders van 16:00-21:00 uur voor € 3,5 per kind (€ 1,75 per kind op vertoon van een geldige Stadspas) meedoen aan álle activiteiten.

Struinen in de Tuinen !

Struinen in de Tuinen !

Op zondag 5 september doen De Natuurkamer en de Natureluur mee aan ‘Struinen in de Tuinen’! Tijdens dit festival kun je podiumkunstenaars van alle disciplines bewonderen op allerlei locaties – ook in Nieuw-West en óók in de Natureluur! Daarnaast kun je tijdens ‘Struinen in de Tuinen’ in de Natureluur knutselen, ravotten en luieren én zijn er lekker hapjes. Kortom zet zondag 5 september in je agenda want het wordt een super gezellige dag met Struinen in de Tuinen in de Natureluur !!!