Doe met ons mee!

Griezelen in de Natureluur!

Griezelen in de Natureluur!

Op zaterdag 30 oktober staat de Natureluur in de namiddag en de vroege avond in het teken van Halloween ! Tijdens ‘griezelen in de Natureluur’ kunnen kinderen van 6 – 12 jaar en hun ouders van 16:00-21:00 uur voor € 3,5 per kind (€ 1,75 per kind op vertoon van een geldige Stadspas) meedoen aan álle activiteiten.

Struinen in de Tuinen !

Struinen in de Tuinen !

Op zondag 5 september doen De Natuurkamer en de Natureluur mee aan ‘Struinen in de Tuinen’! Tijdens dit festival kun je podiumkunstenaars van alle disciplines bewonderen op allerlei locaties – ook in Nieuw-West en óók in de Natureluur! Daarnaast kun je tijdens ‘Struinen in de Tuinen’ in de Natureluur knutselen, ravotten en luieren én zijn er lekker hapjes. Kortom zet zondag 5 september in je agenda want het wordt een super gezellige dag met Struinen in de Tuinen in de Natureluur !!!

Kinder-kooklessen !

Kinder-kooklessen !

Kinderkookcafé – Kom ook gezond leren koken voor ouderen in de Natureluur !
Iedere woensdagmiddag in de periode 19 mei tm 14 juli van 14:00-18:00 uur. Deelname is gratis ! Een super leuke activiteit in de Natureluur georganiseerd door de Natuurkamer !

High Tea Under The Tree Tickets !!!

High Tea Under The Tree Tickets !!!

Primeur! Zondag 9 mei a.s. onze eerste ‘High Tea Under The Tree’. Reserveren en tickets kan via de website van de Natureluur: er zijn tickets te koop in tijdssloten tussen 10 en 14u30. Tot ziens in de Natureluur bij deze speciale moederdag aanbieding !!!