Ons dagboek

MidzomerMokum Activiteiten !

MidzomerMokum Activiteiten !

De Natureluur en de Natuurkamer organiseren in de laatste week van de zomervakantie weer vakantie activiteiten ! De activiteiten zijn mede mogelijk dankzij steun van MidZomerMokum. De activiteiten zijn van 22 tot en met 25 augustus 2022. Tijden zie website.

Vakantie avonturen!!!

Vakantie avonturen!!!

Van 2 tm 8 mei zijn er leuke activiteiten in de Natureluur te doen! Lees hier alles over het Natureluur & Natuurkamer meivakantie 2022 programma

Hoe inschrijven vaartochten

Hoe inschrijven vaartochten

De Natureluur en Natuurkamer organiseren vaartochten in de Krokusvakantie 2022. Er zijn een beperkt aantal vaartochten en een beperkt aantal deelnemers per vaart kan mee. Wees er dus snel bij. Hieronder leest u wanneer er vaartochten zijn en hoe u zich ervoor kunt aanmelden.

Griezelen in de Natureluur!

Griezelen in de Natureluur!

Op zaterdag 30 oktober staat de Natureluur in de namiddag en de vroege avond in het teken van Halloween ! Tijdens ‘griezelen in de Natureluur’ kunnen kinderen van 6 – 12 jaar en hun ouders van 16:00-21:00 uur voor € 3,5 per kind (€ 1,75 per kind op vertoon van een geldige Stadspas) meedoen aan álle activiteiten.

Struinen in de Tuinen !

Struinen in de Tuinen !

Op zondag 5 september doen De Natuurkamer en de Natureluur mee aan ‘Struinen in de Tuinen’! Tijdens dit festival kun je podiumkunstenaars van alle disciplines bewonderen op allerlei locaties – ook in Nieuw-West en óók in de Natureluur! Daarnaast kun je tijdens ‘Struinen in de Tuinen’ in de Natureluur knutselen, ravotten en luieren én zijn er lekker hapjes. Kortom zet zondag 5 september in je agenda want het wordt een super gezellige dag met Struinen in de Tuinen in de Natureluur !!!