Survivalfeest / 7 tot 12 jaar

Vanaf:  130,00

Voor een stoer feestje, waarin je dingen doet zoals jezelf camoufleren eigen hut bouwen bouwt, leert stokduwen en aan de slag gaat met zaken als pijl en boog maken, met een zakmes een speer snijden, speuren naar konijnen of een vos, sporen zoeken en zelf vuur leren maken.

LET OP: Voor dit feestje is het maximale aantal kinderen 15 en het minimale aantal is 5. Voor een geslaagd feestje dienen minstens twee volwassenen actief bij te dragen aan de begeleiding.

Je kan tot 10 dagen van tevoren boeken. Pas na bevestiging per e-mail is je boeking definitief.

Kampvuur

Inclusief vuurschaal, 1 zak hout en aanmaakblokjes.

Voor op het kampvuur

Bestel deeg of broodjes om zelf te bakken boven het kampvuur! Elke optie is voor de gehele groep.

Overige eten, drinken en benodigdheden

De prijs voor de opties die je hieronder kiest zijn steeds voor de gehele groep. Let op: Je mag ook zélf eten en drinken meenemen.

Extra per persoon

De prijs voor de opties die je hieronder kiest worden vermenigvuldigd met het totaal aantal personen in je groep.

Beschrijving

Een Natureluur feest duurt maximaal 4 uur en is opgebouwd als volgt:

 • Deel A: Maximaal 1 uur ontvangst met ondersteuning van een gastvrouw of gastheer van De Natureluur
 • Deel B: 2 uur Survivalfeest met ervaren begeleider
 • Deel C: Maximaal 1 uur nazit en/of vrij spelen na afloop met ondersteuning van een gastvrouw of gastheer van De Natureluur
LET OP: De tijd dat je kiest, onder de kalender hiernaast, is de begintijd van deel A. Jullie mogen ook later komen dan de begintijd van deel A maar jullie moeten uiterlijk aanwezig zijn vóórdat deel B begint. Deel B begint áltijd 1 uur na de begintijd van deel A. Anders gezegd: Om te weten wanneer jullie uiterlijk aanwezig moeten zijn tel je 1 uur op bij de tijd die je kiest onder de kalender hiernaast.

Inclusief

 • Zakmesjes
 • Touw en elastieken voor pijl en boog maken
 • Spullen voor vuur maken (Firesteels/aanmaak materiaal)
 • Gereedschap en wat er verder nodig is
 • Indien beschikbaar: gebruik van de binnenruimte voor opeten zelf meegenomen taart en uitpakken cadeau’s *
 • Picknick tafels en banken
 • Toiletten

Extra opties

Jullie mogen eigen eten, drinken en eventueel (verjaardags)taart meenemen. Dat kost niets extra’s. Neem in dat geval ook zelf bestek, bordjes en dergelijk mee. Of bestel wegwerp bestek onderaan het formulier hiernaast. De Natureluur kan ook voor een bescheiden en eenvoudig aanbod van eten en drinken zorgen: Kies op het formulier hiernaast wat je graag wilt. Het eten en drinken dat je bestelt is inclusief bestek, bordjes en dergelijk. Overige extra opties, zoals bijvoorbeeld een kampvuur, kies je ook op het formulier hiernaast. Onderaan het formulier zie je de totaalprijs van het feest.

De volgende eventuele extra opties (te bestellen via het formulier hiernaast) vinden plaats tijdens Deel C, dus ná het begeleide gedeelte:
 • Pannenkoeken
 • Kampvuur

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over het boeken van een feest? Of vraag je je bijvoorbeeld af wat er gebeurt bij slecht weer? Bekijk dan de Veelgestelde vragen >


* Het begeleide deel van een Natureluur feest is altijd buiten. Indien nodig kan er tijdens de inloop en nazit/vrij spelen gedeeld gebruik worden gemaakt van één van de binnenruimten. Voor bijvoorbeeld opeten zelf meegenomen taart en uitpakken cadeaus. Bij mooi weer zijn hiervoor buiten picknick tafels en banken. Toiletten en water zijn tijdens feestjes altijd toegankelijk.