Pindaslinger maken / Voor scholen

Vanaf:  1,00

Prijs per kind
Leeftijd / 4 tot 9 jaar

Natureluur Belevenis voor scholen

Natureluur Belevenissen zijn pakketten waarmee je zelf op avontuur gaat in De Natureluur! Elk pakket bevat alles om zelf spannend in de natuur bezig te zijn. Er zit of uitleg bij het pakket of je krijgt instructies van de aanwezige beheerder.

 • Vanwege coronamaatregelen maximaal 7 kinderen en maximaal 2 begeleiders.
 • Na het bestellen van deze belevenis haal je het pakket op bij gebouw Drijfsijs in de Natureluur, vanaf 15 minuten voor jullie gekozen begintijd.
 • Als wij een reserveringsaanvraag hebben bevestigd en jullie groep verschijnen niet op de dag en tijd van de boeking, zonder ons hiervan bericht te sturen, houden wij het recht voor om de boeking toch achteraf te factureren.
 • Breng de geleende materialen na gebruik heel en in goede staat terug naar gebouw Drijfsijs.

Corona gezondheidscheck
Op de dag van de belevenis moeten jullie voldoen aan de gezondheidscheck van de overheid. Jullie kunnen de gezondheidscheck online doorlopen: Online gezondheidscheck. Als één van de vragen met Ja wordt beantwoord, dan mogen jullie niet naar de Natureluur komen. Ook bij het afhalen van het pakket vraagt de aanwezige beheerder of de groep voldoet de gezondheidscheck.

Beschrijving

Doe je ook mee met pindaslingers maken? Een pindaslinger is mooi en voor vogels smakelijk en is dus een voedzame versiering voor buiten. Pinda’s zijn bij sommige vogels enorm geliefd. Ze zijn erg voedzaam door de oliën en vetten en leveren daardoor veel energie.

Een pindaslinger is eenvoudig op te hangen en staat erg leuk en gezellig. Zo wordt het een feest voor vogels. Maak het koordje vast aan de naald. Rijg de doppinda’s aan elkaar. Hiervoor prik je je naald door de pinda’s. De pindaslinger kun je zo lang maken als je wilt. Hang het op een zichtbaar plekje, dan kan je de vogels goed zien! Met dit pakket krijg je alles om je eigen pinda slinger voor de vogels te maken met een uitleg vel erbij!

  Inhoud pakket

  • Plankjes met spijker
  • Naald van ijzerdraad
  • Bindtouw
  • Doppinda’s

  Breng de geleende materialen na gebruik heel en in goede staat terug naar gebouw Drijfsijs. De kosten voor zoekgeraakte of stuk gemaakte materialen worden op de besteller verhaald.

  Standaard bij elk pakket

  • Sheet met tips, of u ontvangt mondeling tips of gebruik van de materialen wordt aan u gedemonstreerd.
  • Deelnemerskaart met daarop ruimte, om álle Natureluur Belevenissen die u gedaan heeft, bij te houden in de Natureluur belevenissen logboek. Spaar alle Natureluur belevenissen die er zijn voor nóg meer Natureluur avontuur!