Kabouterpretpark maken / 4 tot 8 jaar

Vanaf:  115,00

De kabouters, dino’s, dieren en beestjes in de Natureluur vervelen zich te pletter. Ze willen ook wel eens naar een pretpark!

Ze willen ook wel eens huisjes en schuilhutten bouwen voor zichzelf! Tijdens deze workshop gaan de kinderen in de natuur creatief aan de slag om attracties, hutjes, huisjes, schuil onderkomens, voeder plekken en dergelijke te maken voor de dieren, dino’s, beestjes, kabouters, en meer. Ze maken naar eigen inzicht touwladders, roetsjbanen, draaimolens, wipwaps, bungeejump-installaties, picknickbankjes en dino-, dieren-, beesten-, insecten- en kabouterhuisjes.

Op deze manier bezorg je de kinderen een prachtig tijd in de Natureluur en leren kinderen mooie dingen maken en hun fantasie te gebruiken bij het bouwen en maken van mooie dingen in het ‘bos in de stad’.


LET OP: Voor deze activiteit is het maximale aantal kinderen 25 en het minimale aantal is 5. Voor een geslaagd groepsactiviteit dienen minstens twee volwassenen actief bij te dragen aan de begeleiding. Het maximale aantal volwassenen is 8.

45 minuten extra begeleiding

In totaal 2 uur begeleiding.

Kampvuur

Inclusief 2 vuurschalen, hout en aanmaakblokjes, per groep.

Voor op het kampvuur

Bestel deeg of broodjes om zelf te bakken boven het kampvuur! De prijs voor de opties die je hieronder kiest worden vermenigvuldigd met het totaal aantal personen in je groep.

Overige eten, drinken en benodigdheden

De prijs voor de opties die je hieronder kiest zijn steeds voor de gehele groep. Let op: Je mag ook zélf eten en drinken meenemen.

Extra per persoon

De prijs voor de opties die je hieronder kiest worden vermenigvuldigd met het totaal aantal personen in je groep.

Beschrijving

Een groepsactiviteit duurt vijf kwartier en is opgebouwd als volgt:

 • Deel A: Kabouterpretpark maken met ervaren begeleider.

Deze workshop is inclusief:

 • Gebruik van allerhande speelgoed dino’s, dieren, beestjes, kabouters, en meer.
 • Ruimte om lekker te verzamelen en te sprokkelen in en om de Natureluur en in het Ruige Riet.
 • Gebruik van touw, scharen, kartonnen bordjes, elastieken en wat verder nodig is!

Een groepsactiviteit is inclusief

 • Vijf kwartier lang een eigen, deskundige professionele begeleider.
 • Kies eventueel 45 minuten extra begeleiding erbij op het bestelformulier. In totaal dan 2 uur lang begeleiding.
 • Minimaal 1 uur voor én na de begeleide activiteit zelf vrij spelen in de Natureluur met de hele groep.
 • Gebruik toiletten tijdens de openingstijden van Natureluur gebouwtje De Drijfsijs.
 • Kinderen mogen jassen en tassen eventueel neerleggen in Natureluur gebouwtje De Drijfsijs tijdens de openingstijden.
 • We reserveren max 1 tafel en 2 bankjes (in overleg meer - indien beschikbaar) waar de groep gebruik van kan maken een half uur voor aanvang van de begeleide activiteit om te lunchen of om een snackje te eten.
 • Meenemen eigen consumpties is toegestaan.
 • Na afloop mag afval, verzameld in daartoe bestemde vuilniszakken, worden achterlaten bij de aanwezige medewerkers van de Natureluur.

Extra opties

Jullie mogen eigen eten en drinken meenemen. Dat kost niets extra’s. Neem in dat geval ook zelf bestek, bordjes en dergelijk mee. Of bestel wegwerp bestek onderaan het formulier hiernaast. De Natureluur kan ook voor een bescheiden en eenvoudig aanbod van eten en drinken zorgen: Kies op het formulier hiernaast wat je graag wilt. Het eten en drinken dat je bestelt is inclusief bestek, bordjes en dergelijk. Overige extra opties, zoals bijvoorbeeld een kampvuur, kies je ook op het formulier hiernaast. Onderaan het formulier zie je de totaalprijs.

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over het boeken van een groepsactiviteit? Of vraag je je bijvoorbeeld af wat er gebeurt bij slecht weer? Bekijk dan de Veelgestelde vragen >