Eddie Eekhoorn zoekt walnoten / 1,5 tot 6 jaar

Vanaf:  135,00

Deze activiteit is inclusief salade maken.

Eddie Eekhoorn zoekt walnoten is een soort speels en avontuurlijk natuurverhaal vol opdrachtjes rondom een natuurgids die de poppen genaamd Bart Beer en Eddie Eekhoorn introduceert bij kinderen en hen meeneemt in de twisten en avonturen waarin de beer en de eekhoorn verwikkeld zijn.

De dieren zijn elkaars vrienden maar ze plagen elkaar ook. Zo heeft Beer Bart de walnoten, die Eddie Eekhoorn zo lekker vindt, verstopt. Samen met de kinderen gaan de natuurgids en zijn handpop op zoek naar plaatsen waar Beer Bart de walnoten kan hebben verstopt voor Eddie Eekhoorn. Tijdens een tocht in en om de Natureluur leren kinderen over wat dieren eten en waar ze dol op zijn, en zien de kinderen twee echte walnoot bomen die midden in de Natureluur staan.

Als alle walnoten gevonden zijn dan gaan de kinderen met de natuurgids er ten slotte een lekkere salade van maken! En pas op voor vossen en andere poppendieren in het bos, want misschien zijn eekhoorns niet de enigen die op jacht zijn naar dit lekkere goedje uit de Natureluur!


LET OP: Voor deze activiteit is het maximale aantal kinderen 25 en het minimale aantal is 5. Voor een geslaagd groepsactiviteit dienen minstens twee volwassenen actief bij te dragen aan de begeleiding. Het maximale aantal volwassenen is 8.

45 minuten extra begeleiding

In totaal 2 uur begeleiding.

Kampvuur

Inclusief 2 vuurschalen, hout en aanmaakblokjes, per groep.

Voor op het kampvuur

Bestel deeg of broodjes om zelf te bakken boven het kampvuur! De prijs voor de opties die je hieronder kiest worden vermenigvuldigd met het totaal aantal personen in je groep.

Overige eten, drinken en benodigdheden

De prijs voor de opties die je hieronder kiest zijn steeds voor de gehele groep. Let op: Je mag ook zélf eten en drinken meenemen.

Extra per persoon

De prijs voor de opties die je hieronder kiest worden vermenigvuldigd met het totaal aantal personen in je groep.

Beschrijving

Een groepsactiviteit duurt vijf kwartier en is opgebouwd als volgt:

  • Deel A: Eddie Eekhoorn zoekt walnoten met ervaren begeleider.

Een groepsactiviteit is inclusief

  • Vijf kwartier lang een eigen, deskundige professionele begeleider.
  • Kies eventueel 45 minuten extra begeleiding erbij op het bestelformulier. In totaal dan 2 uur lang begeleiding.
  • Minimaal 1 uur voor én na de begeleide activiteit zelf vrij spelen in de Natureluur met de hele groep.
  • Gebruik toiletten tijdens de openingstijden van Natureluur gebouwtje De Drijfsijs.
  • Kinderen mogen jassen en tassen eventueel neerleggen in Natureluur gebouwtje De Drijfsijs tijdens de openingstijden.
  • We reserveren max 1 tafel en 2 bankjes (in overleg meer - indien beschikbaar) waar de groep gebruik van kan maken een half uur voor aanvang van de begeleide activiteit om te lunchen of om een snackje te eten.
  • Meenemen eigen consumpties is toegestaan.
  • Na afloop mag afval, verzameld in daartoe bestemde vuilniszakken, worden achterlaten bij de aanwezige medewerkers van de Natureluur.

Extra opties

Jullie mogen eigen eten en drinken meenemen. Dat kost niets extra’s. Neem in dat geval ook zelf bestek, bordjes en dergelijk mee. Of bestel wegwerp bestek onderaan het formulier hiernaast. De Natureluur kan ook voor een bescheiden en eenvoudig aanbod van eten en drinken zorgen: Kies op het formulier hiernaast wat je graag wilt. Het eten en drinken dat je bestelt is inclusief bestek, bordjes en dergelijk. Overige extra opties, zoals bijvoorbeeld een kampvuur, kies je ook op het formulier hiernaast. Onderaan het formulier zie je de totaalprijs.

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over het boeken van een groepsactiviteit? Of vraag je je bijvoorbeeld af wat er gebeurt bij slecht weer? Bekijk dan de Veelgestelde vragen >