Zomervakantie Activiteiten

Het team van de Natureluur heeft weer hele leuke activiteiten gepland voor de zomervakantie!

Wat is er allemaal te doen en wanneer ?

  1. Er is de buurtcamping in de Natureluur – alweer de 3eop ons terrein !
  2. Er is de super leuke zomervakantie activiteiten week 1 ! Wat je kunt doen van 24 tot en met 27 juli lees je hier.
  3. En er is de super leuke zomer vakantie activiteiten week 6! Wat je kunt doen van 27 tot en met 31 augustus lees je hier.
  4. Er zijn een aantal bijzondere evenementen deze zomer. Welke dit zijn lees je hier.

Wat kun je allemaal zelf doen?

  1. Er zijn een aantal dagen dat onze beheerders wel aanwezig zijn, maar niet de hele tijd. Dit zijn vaak hele goede dagen om contact met ons op te nemen om eventueel je wensen door te geven en om af te stemmen met ons voor als je zeker wilt weten dat de beheerder er ook echt is op de tijd dat jij komt spelen. Dit zijn ook goede dagen als je afspraken met ons wilt maken over b.v. te lenen spullen. Ook zijn dit goede dagen om als groep gebruik te maken van ons groepsaanbod. Een handzaam overzicht van de dagen waarop dit geldt lees je hier.
  2. Een overzicht vind je hier van de dagen waarop onze beheerders deze zomer helaas (zo goed als zeker…) afwezig zijn, maar waarop je wel 100% zelf kunt spelen. Dit overzicht is inclusief een handzame beschrijving van de zelf-ontdek mogelijkheden die je kunt doen in de Natureluur als de beheerders er even een keer niet zijn! Een handzaam overzicht van de dagen waarop dit geldt lees je hier.

Kosten vakantie activiteiten weken (week 1 en week 6)

Passepartout kaarten t.b.v. activiteiten in zomer week 1 en in zomer week 6 zijn € 3 per kind voor het land programma. Er zijn daarnaast losse tickets voor de vaartochten (zo lang de voorraad strekt) en pony ritjes te koop voor resp. € 1 per opvarende en voor € 0,50 per kind per pony rit. Betalen kan bij ons per pin-automaat, contant of, bij grote groepen indien gewenst, per acceptgiro achteraf.

Week 2 tot en met Week 5: kom (vooral) zelf spelen – er is een hoop te ontdekken !

En er valt een hoop te ontdekken als je in de Natureluur zelf komt spelen en ontdekken ! Spelen in de Natureluur is op eigen risico en er gelden een aantal regels waar je als bezoekers rekening mee moet houden.

Toiletten

We altijd een bijdrage voor toiletgebruik (€ 0,20).

(Klein) Materiaal lenen

Op sommige dagen kun je materialen bij de beheerder lenen. (B.v.: een schepnetje lenen kost € 0,50. Een zak kampvuur hout kost € 5 excl. aanmaakblokjes. Een stok voor slootje springen lenen kost € 1. (Gebruik = eigen risico.)

Groepsaanbod / begeleide activiteiten

In de zomer, op dagen dat beheerders aanwezig zijn, kunnen groepen ook begeleide groepsactiviteiten boeken. (Onze mogelijkheden voor begeleide groepsactiviteiten, incl. prijzen, bestel- en betaalwijzen hiervoor, staan hier.)

Zelf-doe (groeps) activiteiten

Op dagen dat de beheerders aanwezig zijn in de zomer, kunnen groepjes (vanaf 10 kinderen) in overleg met de beheerders op sommige dagen kleine, niet-begeleide zelf-doe groeps activiteiten doen, zoals (deeg) broodje bakken of popcorn bakken of knakworst bakken op kampvuur.

Of, eveneens in overleg vooraf met beheerders, op sommige dagen gebruik maken van grotere extra materialen, zoals een trampoline, een tuinslang / sproeier / waterbakken set om mee te spelen, extra hangmatten en/of drijf dingen te lenen voor gebruik op de vijver.

Spelregels, reserveer procedure en kosten voor zelf-doe (groeps) activiteiten

De kosten, spelregels en de mogelijkheden voor zelf-doe groepsactiviteiten staan beschreven in het artikel ‘Zelf spelen in de Natureluur en extra’s – de mogelijkheden in de Natureluur tijdens de zomer van 2018/’. 

Tot ziens bij in de zomervakantie in de Natureluur!