Zomer !

Zomer vakantie in de Natureluur 12/7 t.m. 23/8 – 2019 !!!

Kom lekker genieten van super veel te gékke Natureluur activiteiten op de volgende dagen en tijden deze zomer in de Natureluur:

  • Tijdens De Buurtcamping (12/7 t.m. 14/7)
  • Tijdens Zomer Week 1 (16/7 t.m. 19/7)
  • Tijdens ‘Zomer in Nieuw West’ middagen met ‘De Natureluur op het Osdorpplein’ (25/7 & 13/8)
  • Tijdens Zomer Week 6 (19/8 t.m. 23/8)

En tussendoor, op allerlei dagen tijdens de hele zomer (weken 2 t.m. 5) kun je natuurlijk lekker veel zelf komen spelen & genieten van de Natureluur tijdens de zomer !!!

Kosten (activiteiten middagen week 1 en week 6)

In week 1 en in week 6 van de zomer doe je overal aan mee met een passe-partout ticket. Deze tickets kosten € 3 per kind per middag. In combinatie met een passe-partout zijn in week 1 en in week 6 toeslag tickets te koop voor pony rijden en vaartochten (resp. € 0,50 per kind per ritje en € 1 per opvarende). Los verkochte tickets voor ponyrijden en varen zijn iets duurder. (Resp. € 0,60 per kind per ritje en € 2 per opvarende.) Passe-partout tickets zijn geheel gratis voor houders van een geldige Stadspas! (Voor pony ritjes en vaartochten moet altijd betaald worden.)

Betaalwijze

Betalen kan bij ons per pin-automaat, contant of, bij grote groepen indien gewenst, per acceptgiro.)

Open Inloop

Meestal is vooraf aanmelden voor het open inloop programma niet nodig voor losse deelnemers, gezinnen, etc.

Groepen + Open Inloop

Groepen kunnen in overleg meedoen aan het open inloop programma. (Overleg even met ons, vraag naar de mogelijkheden, meld je groep aan, via info@denatureluur.nl.) Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Groepsaanbod

Ook is er een betaald groepsaanbod. (Zie https://www.denatureluur.nl/activiteiten-natureluur-groepen/).

Groepen kunnen begeleide groepsactiviteiten boeken in de zomer, op dagen dat beheerders aanwezig zijn, bij voorkeur ruim (10 dagen) van tevoren in verband met het inplannen van de benodigde begeleiding.

Kosten groepsaanbod

Onze mogelijkheden voor begeleide groepsactiviteiten, incl. prijzen, bestel- en betaalwijzen hiervoor, staan hier.

Activiteiten

Zie onze agenda voor details van het programma van de zomer activiteiten weken (week 1 en 6) in de Natureluur 2019 van dag tot dag.

Zelf Spelen Weken (week 2 tot en met week 5): kom zelf spelen – er is een hoop te ontdekken !

In week 2 tot en met 5 ligt de nadruk meer op zelf spelen en ontdekken.

En er valt een hoop te ontdekken als je in de Natureluur zelf komt spelen en ontdekken ! Spelen in de Natureluur is op eigen risico en er gelden een aantal regels waar je als bezoekers rekening mee moet houden.

Toiletten

We altijd een bijdrage voor toiletgebruik (€ 0,20).

(Klein) Materiaal lenen

Op sommige dagen kun je materialen bij de beheerder lenen. (B.v.: een schepnetje lenen kost € 0,50. Een zak kampvuur hout kost € 5 excl. aanmaakblokjes. Een stok voor slootje springen lenen kost € 1. (Gebruik = eigen risico.)

Zelf-doe (groeps) activiteiten

Op dagen dat de beheerders aanwezig zijn in de zomer, kunnen groepjes (vanaf 10 kinderen) in overleg met de beheerders op sommige dagen kleine, niet-begeleide zelf-doe groeps activiteiten doen, zoals (deeg) broodje bakken of popcorn bakken of knakworst bakken op kampvuur.

Of, eveneens in overleg vooraf met beheerders, op sommige dagen gebruik maken van grotere extra materialen, zoals een trampoline, een tuinslang / sproeier / waterbakken set om mee te spelen, extra hangmatten en/of drijf dingen te lenen voor gebruik op de vijver.

Spelregels, reserveer procedure en kosten voor zelf-doe (groeps) activiteiten

De kosten, spelregels en de mogelijkheden voor zelf-doe groepsactiviteiten staan beschreven in het artikel ‘Zelf spelen in de Natureluur en extra’s – de mogelijkheden in de Natureluur tijdens de zomer’. 

Tot ziens in en veel plezier tijdens de zomervakantie 2019 in de Natureluur!