Zomer !

Zomervakantie activiteiten week: Dinsdag 16/7 t.m. Vrijdag 19 juli in 2019 (week 1)

Aan het programma en de activiteiten van zomer week 1 in 2019 wordt op dit moment nog gewerkt.

Zo gauw wij meer nieuws hebben over ons programma zetten wij dit op onze website !

Meedoen ? Opgeven kan nu al!Zomer week 1 2019

BSO (of andere) groepen die langs willen komen in de Zomer Week 1 in 2019 en die mee willen doen aan activiteiten, kunnen zich daarvoor nu al bij ons opgeven – dit kan door een e-mail te sturen naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Toelichting zomervakantie in de Natureluur 2019

De zomervakantie 2019 valt in de periode 12/7 t.m. 23/8 – 2019 en wordt in de Natureluur opgedeeld in zgn. activiteiten weken (week 1 en week 6) en zelf spelen weken (week 2 tot en met week 5).

In de zomervakantie worden er open inloop activiteiten georganiseerd in week 1 (van dinsdag 16/7 tot en met vrijdag 19/7) en in week 6 (van maandag 19/8 tot en met vrijdag 23/8). Tijdens de activiteiten weken 1 + 6 zijn de open inloop activiteiten dagelijks van 12:00-16:00 uur. Daarnaast is er, gedurende gedeelten van de zomer, een uniek (betaald) groepsaanbod.

Kosten open inloop activiteiten (week 1 en week 6)

Meedoen aan het open inloop programma kost € 3 per kind per middag. Er zijn daarnaast losse tickets voor de vaartochten (zo lang de voorraad strekt) en pony ritjes te koop voor resp. € 1 per opvarende en € 0,50 per kind per ritje.  Betalen kan bij ons per pin-automaat, contant of, bij grote groepen indien gewenst, per acceptgiro achteraf.)

Spelregels deelname groepen

Groepen die willen meedoen aan de open inloop activiteiten vragen wij om zich vooraf op te geven bij info@denatureluur.nl of om een boeking uit het groepsaanbod te maken. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Groepen kunnen begeleide groepsactiviteiten boeken in de zomer, op dagen dat beheerders aanwezig zijn, bij voorkeur ruim (10 dagen) van tevoren in verband met het inplannen van de benodigde begeleiding.

Kosten groepsaanbod

Onze mogelijkheden voor begeleide groepsactiviteiten, incl. prijzen, bestel- en betaalwijzen hiervoor, staan hier.

Week 2 tot en met Week 5: kom zelf spelen – er is een hoop te ontdekken !

In week 2 tot en met 5 ligt de nadruk meer op zelf spelen en ontdekken.

En er valt een hoop te ontdekken als je in de Natureluur zelf komt spelen en ontdekken ! Spelen in de Natureluur is op eigen risico en er gelden een aantal regels waar je als bezoekers rekening mee moet houden.

Toiletten

We altijd een bijdrage voor toiletgebruik (€ 0,20).

(Klein) Materiaal lenen

Op sommige dagen kun je materialen bij de beheerder lenen. (B.v.: een schepnetje lenen kost € 0,50. Een zak kampvuur hout kost € 5 excl. aanmaakblokjes. Een stok voor slootje springen lenen kost € 1. (Gebruik = eigen risico.)

Zelf-doe (groeps) activiteiten

Op dagen dat de beheerders aanwezig zijn in de zomer, kunnen groepjes (vanaf 10 kinderen) in overleg met de beheerders op sommige dagen kleine, niet-begeleide zelf-doe groeps activiteiten doen, zoals (deeg) broodje bakken of popcorn bakken of knakworst bakken op kampvuur.

Of, eveneens in overleg vooraf met beheerders, op sommige dagen gebruik maken van grotere extra materialen, zoals een trampoline, een tuinslang / sproeier / waterbakken set om mee te spelen, extra hangmatten en/of drijf dingen te lenen voor gebruik op de vijver.

Spelregels, reserveer procedure en kosten voor zelf-doe (groeps) activiteiten

De kosten, spelregels en de mogelijkheden voor zelf-doe groepsactiviteiten staan beschreven in het artikel ‘Zelf spelen in de Natureluur en extra’s – de mogelijkheden in de Natureluur tijdens de zomer’. 

Tot ziens in en veel plezier tijdens de zomervakantie 2019 in de Natureluur!