Nazomer!

Kom ook genieten van elke dag nieuwe (herfst) kleuren in de Natureluur!

Herfst!

Deze tijd van het jaar is de natuur elke dag bijzonder. In de herfst sterven veel planten langzaam af en dit geeft hele mooie kleuren. Het is nog heerlijk weer en kun je lekker van de natuur genieten. Je kunt in de Natureluur deze tijd van het jaar bijna elke dag andere kleuren ontdekken.

Aanbod voor scholen

De scholen zijn weer begonnen en zij kunnen buitenlessen boeken in de Natureluur.

Groepen & arrangementen: ons vaste aanbod

Voor groepen, bijvoorbeeld BSO’s en KDV’s, is er een leuk groepsaanbod. Gezinnen en particulieren kunnen kinderfeestjes bij de Natureluur boeken.

Groepsbezoeken: maatwerk is in overleg mogelijk

Organisaties kunnen, mits dat past in onze agenda, in overleg gebruik maken van onze (kleine!) binnen- en buitenruimte voor een overleg in een bijzondere sfeer. (Eventueel aangevuld met een natuur activiteit – b.v. een wandeling met een natuurgids, die leuk weet te vertellen over de omgeving van de Natureluur.) Als mensen zelf iets willen organiseren in de Natureluur vinden wij dat ook leuk en denken we graag mee. Heb je ideeën of wensen ? Mail ons dan even via info@denatureluur.nl, dan kijken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Openbare activiteiten: zie onze agenda

Naast veel besloten (maatwerk) groepsbezoekjes zijn er soms ook openbare activiteiten in de Natureluur met een open inschrijving. Activiteiten in deze categorie publiceren we altijd in onze agenda.

Herfstvakantie activiteiten: veel lekker zelf spelen – we maken er een leuke week van !

En…alweer heel gauw hebben basisscholen zometeen weer herfstvakantie. Wegens financiële omstandigheden zijn we tijdens deze aankomende herfstvakantie genoodzaakt om een wat minder uitgebreid (goedkoop) programma aan te bieden, dan deelnemers mogelijk van ons gewend zijn.

Maar: we gaan vast en zeker er een leuke week van maken ook deze herfst! Met lekker zelf spelen en misschien wat meer aanbod wat niet zo veel hoeft te kosten. (B.v. kampvuurtjes en broodjes bakken, knutselen met onze vrijwilligers met spulletjes die we al hebben, etc.)

Programma herfstvakantie

Zo gauw we iets meer weten over hoe we de herfstvakantie activiteiten week gaan invullen, publiceren we dat hier.