Ticket prijzen 6 tm 10 juli en 10 tm 14 aug

Tickets & Prijzen

Onderstaande prijzen gelden voor 6 tm 10 juli en 10 tm 14 aug in de Natureluur, zolang de voorraad strekt. Let op: als tickets met korting zijn uitverkocht, zijn de enige tickets die nog gekocht kunnen worden, de (duurdere) standaard tickets. Alleen als online niet alles is uitverkocht, zullen er op de dag zelf tegen dezelfde voorwaarden als online verkoop, tickets verkocht worden. Als online alles is uitverkocht, is op de dag zelf deelnemen zonder ticket niet mogelijk.

Voor dit middag-vullende programma (met per deelnemers 3 onderdelen achter elkaar tussen 12 en 16 uur) zijn in totaal 72 tickets beschikbaar voor kinderen van 7 tot 12 jaar – zo lang de voorraad strekt:

  • Tarief 1: Standaard ticket: € 11 per kind per middag. (32 tickets p.d. beschikbaar.)
  • Tarief 2: Nieuw-West ticket: € 7,5 per kind per middag. (20 tickets p.d. beschikbaar.)
  • Tarief 3: Stadspas ticket: € 3 per kind per middag. (20 tickets p.d. beschikbaar.)

Eén ticket = de hele middag meedoen

Eén ticket geeft toegang tot alle drie de activiteiten deze middag, tussen 12 en 16 uur. Uw kind doet de hele middag mee. U blijft er als ouder / voogd er niet zelf bij. Een kind doet altijd mee aan 3 activiteiten de hele middag. Als 1 activiteit geweest is, rouleren de kinderen naar de volgende activiteit, en zo verder, totdat elke deelnemer 3 dingen gedaan heeft op een middag. Meedoen aan één activiteit is niet mogelijk.

Programma volgorde: kleine verschillen per deelnemer groep, vriendjes (waar mogelijk) samen in 1 groep

Alle kinderen in een subgroep (van maximaal 12 kinderen per groep) doen op 1 middag altijd dezelfde activiteiten, maar: per subgroep doen zij dit allen in een andere volgorde. Zo kan het zijn, dat uw kind begint met wandelen, daarna thema water doet en dan ‘eten uit de natuur’. Een eventuele buurjongen / meisje die ook meedoet, zal óók al die drie dingen doen die middag, met 1 ticket, maar: als hij / zij in een andere subgroep zit, zal de programma volgorde van hem / haar anders zijn. (B.v. eerst eten uit de natuur, dan thema water, en dan eindigen met een wandeling.) Bij aanmelding bij de dag-kassa zullen we proberen broertjes / zusjes en/of vriendjes in dezelfde subgroep te zetten. (Zo lang dit gaat.)

Toelichting Tickets & Prijzen

  • Tarief 2 geldt voor: bewoners uit Nieuw-West krijgen deze korting als ze, bij hun aankoop, de vraag ‘Woont u in Nieuw-West?’ beantwoorden met ‘JA’ Deze korting geldt voor vroege boekingen, zolang de voorraad strekt. Zijn de Tarief 2 tickets op, dan betaalt als inwoner van Nieuw-West het standaard tarief (zo lang de voorraad strekt), tenzij u in aanmerking komt voor Tarief 3.
  • Tarief 3 geldt voor: houders van een geldige Stadspas. (Beantwoordt bij uw aankoop de vraag ‘Heeft u een geldige Stadspas?’ met ‘JA’.) Bij aanmelding van uw kind met een ticket uit dit tarief wordt bij de dag-kassa om het Stadspas nummer gevraagd.
  • Tarief 1 geldt voor: alle andere deelnemers (zolang de voorraad strekt).

* Belangrijkste deelname voorwaarden + praktische informatie

Door een ticket te kopen voor uw kind(eren) verklaart u, dat u en uw kind(eren) de (spel)regels gelezen heeft / hebben én accepteert, óók de algemene hygiëne regels waar iedereen in Nederland zich moet houden i.v.m. de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. (Lees hier alle maatregelen + deelnemer informatie handzaam op een rij.)