Ticket prijzen 13 juli tm 7 aug 2020

Tickets & Prijzen

Voor activiteiten in de periode 13 juli tm 7 aug op geselecteerde activiteiten dagen op de activiteiten tijden van 11-13 uur en van 14 tot 16 uur zijn per genoemd tijdsslot in totaal 12 tickets beschikbaar voor kinderen van 7 tot 12 jaar – zo lang de voorraad strekt, volgens dit tarief:

  • Tarief 1: Standaard ticket: € 5 per kind per middag. (4 tickets per genoemd tijdsslot per dag beschikbaar.)
  • Tarief 2: Nieuw-West ticket: € 3 per kind per middag. (4 tickets per genoemd tijdsslot per dag beschikbaar.)
  • Tarief 3: Stadspas ticket: € 1,5 per kind per middag. (4 tickets per genoemd tijdsslot per dag beschikbaar.)

Eén ticket = 1 activiteit meedoen

Eén ticket geeft toegang tot 1 activiteit op geselecteerde dag en tijd in de periode 13/7 tm 7/8, ofwel tussen 11 en 13 uur ofwel tussen 14 en 16 uur. Uw kind doet de hele activiteit lang alleen mee. U blijft er als ouder / voogd er niet zelf bij. Een kind doet altijd mee aan 1 hele activiteiten (en wordt daarna door ouder / verzorger opgehaald) . Meedoen aan 2 activiteiten op een dag mag wel, maar is niet echt wenselijk: de activiteit van 11-13 en van 14-16 uur hebben hetzelfde thema en worden aangeboden door dezelfde begeleider.

Toelichting Tickets & Prijzen

  • Tarief 2 geldt voor: bewoners uit Nieuw-West krijgen deze korting als ze, bij hun aankoop, de vraag ‘Woont u in Nieuw-West?’ beantwoorden met ‘JA’ Deze korting geldt voor vroege boekingen, zolang de voorraad strekt. Zijn de Tarief 2 tickets op, dan betaalt als inwoner van Nieuw-West het standaard tarief (zo lang de voorraad strekt), tenzij u in aanmerking komt voor Tarief 3.
  • Tarief 3 geldt voor: houders van een geldige Stadspas. (Beantwoordt bij uw aankoop de vraag ‘Heeft u een geldige Stadspas?’ met ‘JA’.) Bij aanmelding van uw kind met een ticket uit dit tarief wordt bij de dag-kassa om het Stadspas nummer gevraagd.
  • Tarief 1 geldt voor: alle andere deelnemers (zolang de voorraad strekt).

* Belangrijkste deelname voorwaarden + praktische informatie

Door een ticket te kopen voor uw kind(eren) verklaart u, dat u en uw kind(eren) de (spel)regels gelezen heeft / hebben én accepteert, óók de algemene hygiëne regels waar iedereen in Nederland zich moet houden i.v.m. de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. (Lees hier alle maatregelen + deelnemer informatie handzaam op een rij.)