Ons gebouwtje

De Natureluur biedt 1001 mogelijkheden om te ontdekken en te genieten in een uniek stukje stadsnatuur in Amsterdam Nieuw-West. Team Natureluur doet er alles aan samen met medewerkers van Stadsdeel Nieuw-West om het terrein schoon, heel en veilig te houden. Maar wij kunnen dit niet alleen. Om ons terrein schoon, heel en veilig te houden is het van belang dat onze bezoekers een aantal regels in acht nemen tijdens hun verblijf in de Natureluur. Voor de Natureluur hebben wij spe(e)lregels opgesteld voor ons terrein, voor ons gebouwtje en voor onze activiteiten. Hieronder leest u de spe(e)regels voor ons gebouwtje.

Sp(e)elregels Natureluur: ons gebouwtje

 

Natureluur spelregels: gebouwtje De Drijfsijs

 

Toilet

Graag 0,20 cent voor toiletgebruik betalen.

 

EHBO, brandblusser

We hebben een pleister- en EHBO doos in ons gebouwtje. Als u iets nodig heeft meld u zich dan kijken we wat nodig is. Ook is er een brandblus apparaat.

 

Wifi

Om veiligheidsredenen is de wifi code niet openbaar.

 

Onze openbare ruimte(n)

Ons gebouw heeft één openbaar / ontvangst lokaal voorbij het halletje, dat openbaar toegankelijk is als er een beheerder in de buurt is.  Loopt u gerust naar binnen om vragen te stellen. U kunt hier ook informatie krijgen over de Natureluur en over andere activiteiten in en om het park en de Natureluur. Het is zonder overleg of afstemming of instemming van de beheerder(s) niet toegestaan zomaar andere delen van het gebouw te betreden. De andere ruimtes van het gebouw zijn niet openbaar toegankelijk. Soms kan het zijn dat de openbare ruimte exclusief gereserveerd is voor een klant. Op die momenten is deze ruimte niet langer openbaar.

 

Onze versnaperingen: vraag naar de mogelijkheden

Wij verkopen op kleine schaal wat drankjes. Voor een kopje koffie, thee, een koekje, een ijsje kunt u bij ons terecht. Heeft u hier belangstelling voor, vraag onze beheerder(s) dan naar de mogelijkheden. Het is verboden om zonder overleg met de beheerder consumpties zelf te pakken.

 

Koelkasten en vriezer

Wij beschikken over koelkasten en vriezers. Betalende klanten (groepen / arrangementen) genieten de voorkeur om daarvan in overleg met ons gebruik van te maken.

 

Keukentje

Wij hebben een klein keukentje. Het gebruik ervan vindt plaats in afstemming met (en als van toepassing na betaling aan) de beheerder.

 

Water en stroom

Heeft u water of stroom nodig, overleg dan even met de beheerders.

 

Spel / activiteiten / (les)materiaal: hangmatten, schommels, trampoline, vlotten, etc.

Dit soort materiaal blijft ’s nachts niet ‘op ons terrein’, na sluitingstijd bergen we dit soort materiaal weg. En we halen het ook niet elke dag naar buiten, dit ligt ook aan de mogelijkheden die de aanwezige beheerder op een bepaald moment heeft. Maar u kunt altijd even overleggen / afstemmen met de medewerker die aanwezig is, iets huren tegen een bijdrage, etc. We hebben ook zaken als zoekkaarten, schepnetjes, etc.

 

Gereedschap, Meubels, Overig Materiaal

Het is verboden om zonder overleg met de beheerder zomaar gereedschap, meubels, ladders of ander materiaal uit ons gebouwtje te pakken. Geleend materiaal schoon en heel netjes of volgens andere afspraak terugbrengen.

 

Natureluur – contactgegevens

Heeft u vragen over onze regels? Constateert u iets in het terrein of ten aanzien van ons gebouwtje dat aandacht nodig heeft? Laat het ons dan weten. Onze contact gegevens staan hieronder.

Adres en bereikbaarheid:

President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam. OV: trams 7, 14 (eindpunt) en 13 (Troelstralaan).

Parkeren

Vlak bij tram remises 7 en 14, Sloterparkbad of Confuciusplein

Vragen

Kun je stellen aan Wouter Dolmans (gastheer/programmeur), 06 333 06 191, info@denatureluur.nl of 020 411 51 77 (kantoor, NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig).

Volg ons – Via www.denatureluur.nl of https://nl-nl.facebook.com/deNatureluur