Natureluur spe(e)lregels!

De Natureluur biedt 1001 mogelijkheden om te ontdekken en te genieten in een uniek stukje stadsnatuur in Amsterdam Nieuw-West. Team Natureluur doet er alles aan samen met medewerkers van Stadsdeel Nieuw-West om het terrein schoon, heel en veilig te houden. Maar wij kunnen dit niet alleen. Om ons terrein schoon, heel en veilig te houden is het van belang dat onze bezoekers een aantal regels in acht nemen tijdens hun verblijf in de Natureluur. Voor de Natureluur hebben wij spe(e)lregels opgesteld voor ons terrein, voor ons gebouwtje en voor onze activiteiten. Ook hebben we een overzicht gemaakt van wat je allemaal in de Natureluur kunt doen als je zelf komt spelen en ontdekken – hier zijn ook ‘1001’ mogelijkheden (en spe(e)lregels) voor!

Achtergrond van onze Natureluur spe(e)lregels

Het wordt steeds drukker in de Natureluur. Unieke vogels, dieren, insecten, bomen, bloemen, planten en vissen leven bij elkaar in een uniek stukje natuur in eigen stad. Het gehele Sloterpark- en plasgebied wordt drukker, dit merken we in het (natuur)speelgebied van de Natureluur, maar ook in de Heemtuin, het Ruige Riet, bij de kinderboerderij merken ze dit ook.

We vragen aan onze bezoekers om zich aan een aantal sp(e)elregels te houden tijdens hun Natureluur bezoek.

Alleen als we dit doen kunnen we, ook in de toekomst, samen met zijn allen blijven genieten van dit werkelijk unieke stukje stadsnatuur.

Lees daarom de Natureluur sp(e)elregels! Ze bevatten spe(e)lregels voor ons terrein, ons gebouwtje, voor tijdens deelname aan onze activiteiten en ten slotte beschrijven ze ‘1001’ mogelijkheden ( – en spe(e)lregels – ) voor als je zelf komt spelen en ontdekken in de Natureluur.

Veel plezier in de Natureluur!

Natureluur – contactgegevens

Heeft u vragen over onze regels? Constateert u iets in het terrein of ten aanzien van activiteiten of iets anders dat aandacht nodig heeft? Laat het ons dan weten. Onze contact gegevens staan hieronder.

Adres en bereikbaarheid:

President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam. OV: trams 7, 14 (eindpunt) en 13 (Troelstralaan).

Parkeren

Vlak bij tram remises 7 en 14, Sloterparkbad of Confuciusplein

Vragen

Kun je stellen aan Wouter Dolmans (gastheer/programmeur), 06 333 06 191, info@denatureluur.nl of 020 411 51 77 (kantoor, NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig).

Volg ons

Via www.denatureluur.nl of https://nl-nl.facebook.com/deNatureluur