Vrijwilligersuitje in de zon!

Op woensdag 11 maart had de Natureluur een leuke dag. Op de foto’s bij dit artikel zijn t zien sfeer beelden van een super geslaagd uitje op deze datum met vrijwilligers van De Wachter & De Natureluur. Met de vrijwilligers bezochten we deze week de Fruittuinen van West. Na een toespraak door Houssain Mouhmouh de eindverantwoordelijk manager van de Natureluur en de Wachter praatten de deelnemers even bij met een super lekkere thee en koffie met gebak van de fruittuin.

We wandelden daarna over het boomgaard gedeelte van het bedrijf in de Tuinen van West. Tussen de appel- en bessen aanplant krioelden en kruipten lieve zwijntjes en kippen. Het was heerlijk weer en de zon scheen.

Daarna vervolgden we onze middag. Dit deel bestond uit een ontdek- en natuurwandeling door o.a. het Fluisterbos & langs het Bijenpark in de Tuinen van West.

Als afsluiter van het uitje gingen we allemaal samen eten bij Kwun-Wah op de Osdorperban.

Alle vrijwilligers hebben een geweldige avond gehad !

De bedoeling is om na de zomer (datum n.t.b.) een gezamenlijke samen kook & dans avond met deze zelfde vrijwilligers groep te organiseren in De Wachter voorafgegaan door een Sloterplas flora en fauna tocht in Natureluur schuit ‘het Rabootje’.

Een geslaagde dag!

Contact
Meer weten over de Natureluur of geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Natureluur?

Voor vragen over de Natureluur kunt u contact opnemen via info@denatureluur.nl. U kunt ook bellen met 020 411 51 77 (vast) of 06 333 06 191 (mobiel).

Volg ons
Volg ons via Twitter (De Natureluur), Facebook en/of via onze eigen website.