Terugblik krokus dag 6

Onderaan een foto-impressie van krokus dag 6! (Selecties van) foto’s staan o.a. ook altijd op onze Facebook pagina. Daarnaast vind je leuke foto’s van onze activiteiten regelmatig op een Natureluur activiteiten beeldbank op Flickr (met foto’s van Corry Arink).

Wat deden we vandaag?

Het was ook vandaag weer een leuke dag in de Natureluur! De ochtend begon droog maar helaas ging het na het middaguur overwegend veel regenen. Gelukkig hadden we tenten opgezet en waren er tussendoor droge periodes. Kinderen hadden niet zo’n last van het weer (meestal niet!).

Tegen de kou waren er kampvuurtjes en warme chocolade melk. De wilgenhutten werden echt zichtbaar verder afgebouwd vandaag. Binnen kon getekend worden en konden tapijtjes worden geweven.

Indianen stokken maken was populair zoals andere dagen en voor slacklines probeerden we met succes een nieuwe techniek: zonder boventouw, wel met per deelnemer twee extra ‘buitenboord’ benen van wilgentenen.

Het spoorzoeken kon helaas niet doorgaan, maar er was met vuur maken en Heemtuin Excursies en ‘s ochtends peuter theater voldoende te doen. Er werden enkele vogel tosti’s gemaakt.

We sloten af met broodje bakken.