Schuilen heerlijk in onze tent

Voor wie tijdens een bezoek aan de Natureluur overvallen wordt door een ongewenste regenbui is er nu een verbeterde schuil mogelijkheid in het terrein. Er kon altijd al geschuild worden onder de overkapping van gebouw De Drijfsijs. Maar deze is ook maar klein. Team Natureluur had nog een oude tarp die maar weinig gebruikt werd, o.a. omdat deze moeilijk is om op te zetten. De tent is nu ‘als experiment’ semi permanent tussen de bomen opgezet. Iedereen die even wil schuilen mag de tarp hiervoor gebruiken !

Het ‘experiment’ betekent ook, dat we nog niet weten hoe de tent zich houdt, als deze lange tijd in het gebied tussen de bomen blijft staan, in weer en wind. Teams Natureluur en Natuurkamer monitoren de tarp regelmatig, om te zien of deze nog strak staat en regen tegenhoudt zonder scheurtjes of met te slappe spantouwen kleppert in de wind.

Schuilt u wel eens onder deze tarp en ziet u iets dat om aandacht vraagt (een scheve paal of touw dat los zit), geef het dan aan ons door via info@denatureluur.nl en/of via natureluurnatuurkamer@gmail.com.

Veel plezier bij het schuilen onder de tarp !!!!