Onze ‘schuur’ is nu een werkplaats!

Team Natureluur is héél goed bezig !!! De afgelopen dagen heeft Team Natureluur de bezem eens héél goed ‘door de kast’ gehaald. Met name ging de bezem door de (werk) schuur, het ‘zaaltje’ & de keuken ruimte beneden in ‘de Drijfsijs’ én door een gedeelte van de gereedschappen / zeecontainer ruimte(n). Een deel van het prachtige resultaat is te zien op de foto’s !!!

Winters weer & Corona, een goede tijd op op te ruimen

Het is best een goed moment om op te ruimen. Veel buiten werkzaamheden hebben laatst al héél veel aandacht gehad. Op het gebied van activiteiten is het bovendien rustig i.v.m. de Corona maatregelen. Voor volgende week is vorst voorspeld – dus is het minder ideaal om buiten dan volle dagen te werken. De lente mag nog even wachten maar komt er wel aan! Deze stevige en schitterende winter opruiming bereidt ons daar alvast heel goed op voor !

Veel spullen & medewerkers: maar liefst vier organisaties in één gebouwtje

In 2021 gaan de huidige bestaande drie gebruikers van het gebouwtje (dat zijn de Natureluur, de St. Heemtuin én medewerkers van Groen, Flora en Fauna van Stadswerken / Gemeente Amsterdam) nóg meer dan al zo was in voorgaande tijden, samenwerken met de Natuurkamer. Lees daarover meer hier.

Ook daar is deze winter opruiming héél goed voor: samen met zijn vieren passen we nu beter in het gebouwtje straks en kunnen we ál onze spullen ook vinden !!!

Veel plezier & samen véél genieten in een mooie verfraaide Drijfsijs van binnen !!!

Onze schuur is een echte ‘werkplaats’ geworden !!!

Een upgrade om heel trots op te zijn !!!

Team Natureluur