Onze herfstvakantie activiteiten zijn bekend!

We gaan er weer een wervelende herfstweek van maken in de Natureluur van 11 tm 17 oktober 2014 !

Wat je allemaal kunt doen deze week lees je in het complete overzicht in onze agenda. Om je een tipje van de sluier te geven van de dingen die we o.a. gaan doen, hebben we hieronder een prikkelende samenvatting van de activiteiten voor je gemaakt welke je deze week langs zult zien komen in de Natureluur.

Wat we deze week doen is o.a. het volgende:

Vaar met ons mee over de Sloterplas! Kom kruiden oogsten en drogen! Bak lavendel thijm broodjes in onze aard oven! Kook met ons mee tussen de bomen! Ontdek een puur natuur verf recept van gedroogde plantjes! Versier bloempotten! Snij chutney lepeltjes van verse wilgentenen! Kom na een Heemtuin wandeling op kracht in de Natureluur herfstkantine! Met b.v. gestoofde appels! Maak pralinés van walnoten! Kraak een hartnoot uit het Ruige Riet! Mozaïek met ons mee op bordjes van stadshout! Kijk naar de Natureluur door een zelfgemaakte herfstkaleidoskoop! Maak forten en krokodillen met twijgjes, kiezels, boombast en rivierklei! Maak beestjes van paardenkastanjes! Speur naar kriebelaars met een bioloog! Ga op natuur avontuur voor peuters en kleuters! Zoek naar paddestoelen met een gids van de vereniging voor veldbiologie! Maak gelukshangers van speksteen! Kom naar Teatro Munganga in de Natureluur! Leer alles over ons nieuwe programma ‘peuters in het wild’! Haal je speelnatuur diploma op een wervelende ’50-dingen-doen-voor-je-12-bent’ dag! (Een gastprogramma, verzorgd in de Natureluur op de slotdag van onze herfstvakantie activiteiten door onze partner natuurspeeltuin het Woeste Westen!)

 Zin om mee te doen? Leuk dat kan!

 Voor sommige onderdelen of onder sommige omstandigheden gelden bijzondere regels. Hieronder geven we je daarvan een indruk.

BSO en KDV groepen zijn heel welkom om lekker mee te doen, van groepen uit de kinderopvang vragen wij echter wel een bijdrage van € 1,5 per bezoeker (volwassenen en kinderen samen meegeteld). Op de activiteiten dagen hebben wij een formulier dat BSO’s en KDV’s kunnen invulllen. Zodra dit ingevuld is kunnen de kinderen van de betreffende BSO en KDV lekker aan alle onderdelen meedoen. Jullie krijgen dan achteraf netjes een acceptgiro van ons. Als jullie liever contant een bijdrage achterlaten is dit mogelijk. In aanvulling hierop vragen wij voor de Teatro Munganga voorstellingen van elke bezoeker (volwassenen en kinderen, ook niet-BSO en/of KDV) los van alle andere tarieven een hele kleine symbolische bijdrage van € 0,50 per bezoeker per voorstelling. Algemeen geldt: als jullie een leuke tijd gehad hebben tijdens jullie bezoek in de Natureluur deze herfst, denk er dan eens aan, om een symbolische kleine donatie in onze groene fles te doneren die bij onze toiletten staat of om je bijdrage af te geven bij de Natureluur herfstkantine.Ten slotte geldt dat voor artikeltjes uit de Natureluur herfstkantine een kleine bijdrage van toepassing kan zijn. (Een bordje met prijzen is elke dag beschikbaar voor de bezoekers van de Natureluur.)

Ten slotte

Verder wensen wij iedereen heel veel plezier tijdens de gewelidge herfstvakantie week die voor onze neus staat in de Natureluur!!!

Hoe te bereiken

President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam. OV: trams 7, 14 (eindpunt) en 13 (Troelstralaan). Email: info@denatureluur.nl.Telefoon: 06 333 06 191, of 020 411 51 77 (kantoor, NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig).

Volg ons

Het laatste nieuws over vakantie activiteiten staat altijd op www.facebook.com/deNatureluurof https://www.denatureluur.nl.