OASE voor Nieuw-West op bezoek

Oase uit Slotermeer op bezoek !

Op vrijdag 13 september 2019 kwam een groep in de Natureluur op bezoek van de organisatie OASE voor Nieuw-West. Oase heeft een uitvalsbasis in de wijk Slotermeer vlak bij de Natureluur. De organisatie is al een aantal jaren actief in Nieuw-West en organiseert het hele jaar door allerlei leuke activiteiten om buurtbewoners en belangstellende Amsterdammers te helpen en met elkaar in contact te brengen. Oase heeft kinder activiteiten, organiseert taal café’s, koffie ochtenden en heeft spreekuren waar bezoekers met allerlei praktische vragen terecht kunnen. Oase heeft ook nauwe contacten met statushouders van de Willinklaan locatie die ook om de hoek ligt bij de Natureluur.

Nazomerse gezelligheid

Linda Rutgers van het taalcafe van OASE organiseerde de bijeenkomst in de Natureluur. Doel was om met de vele fans en bezoekers van OASE nog even gezellig bij elkaar te komen en lekker buiten te genieten van prachtig nazomer weer.

BBQ en kampvuur: heerlijk samen buiten eten + broodjes bakken

Er was heerlijk eten, er waren heel veel picknick tafels, de groep heeft lekker eten klaargemaakt in de Natureluur op de BBQ’s en gezellig samen gezeten bij het kampvuur in de Natureluur. Als afsluiting heeft de groep samen broodjes gebakken en nog heerlijk met elkaar gekletst tot de zon onder ging. Het was een super gezellige en geslaagde avond!

Ook een groepsbezoek organiseren? Bespreek je wensen met de Natureluur!

Werk je zelf ook bij een instelling, bedrijf of organisatie in Nieuw-West of in Amsterdam of daarbuiten, en lijkt het jou ook leuk om met jouw organisatie gebruik te maken van de mogelijkheden voor groepsbezoek in de buitenlucht die de Natureluur biedt? Stuur dan een mail naar info@denatureluur.nl met je ideeën en wensen. We nemen dan contact op om maatwerk afspraken te maken over mogelijkheden, het uitwerken van tarieven etc. Bellen kan ook naar 020 411 51 77.