Natureluur seizoenscollage 2014!

Team Natureluur wenst iedereen een natuurlijk, spetterend, avontuurlijk, actief jaar vol frisse wandelingen, nieuwe boom- en bloemknoppen en jonge paddestoelen, veel spelen en ravotten tussen de bomen, varen door de slootjes op onze vlotjes of in het Rabootje, springen over de sloot, luieren langs oevers van de Natureluur – kortom een jaar om weer volop nieuwe dingen te ontdekken in de Natureluur, om te luieren in onze hangmatten, om warm te blijven bij een kampvuur, vogels te horen zingen en egels, mollen, spinnen, pissenbedden en meer diertjes te ontdekken en te bewonderen!

Nieuw: bewonder een schitterende foto collage over Natureluur seizoen 2014!!!

Tsjonge! Wat gebeurt er toch een hoop moois in een vol Natureluur jaar! De energie, inspiratie, de lol, de ontmoetingen, alle natuur wonderen, de waterbeestjes, de kinderen, hun ouders, opa’s, oma’s, vriendjes, vriendinnetjes. Onvergetelijk vakantie plezier, waterpret, rollebollen, zoeken en speuren in het bos, jam, siroop, kruidenthee en ijsjes maken – volg alles wat er groeit, bloeit en kruipt en klimt in en om de Natureluur – al deze dingen zijn te zien in, en stralen en spatten af van, een werkelijk schitterende (!!!) unieke foto-collage van Natureluur seizoen 2014. Deze collage is gemaakt door natuur fotografe Corry Arink. Zij is woonachtig in Nieuw-West en ondersteunt als fotograaf en als vrijwilliger o.a. bij Natureluur activiteiten en evenementen. Op verzoek van de Natureluur maakt Corry o.a. reportages en fotos van alles wat er in en om de Natureluur gebeurt en brengt zij in beeld alles wat er groeit en bloeit in de Natureluur in alle seizoenen van een jaar.

Vanaf vandaag online!
De prachtige en unieke ‘Natureluur beeldbank’ van Corry Arink staat bomvol schitterende en onvergetelijke momenten uit Natureluur seizoen 2014. Deze ‘Natureluur beelbank’ is vanaf vandaag voor bezoekers van onze website in te zien via deze link!

Team Natureluur wenst iedereen een schitterend Natureluur jaar 2015 toe – we gaan er met zijn allen wat ons betreft weer een heel mooi jaar van maken – en wij wensen jullie enorm veel kijk-plezier bij het terugblikken op alle mooie dingen die in de Natureluur plaatsvonden in seizoen 2014.

De allerbeste wensen voor 2015 van iedereen van Team Natureluur !