Lente bloemen!

Mededeling voor alle Natureluur bezoekers. I.v.m. de nu geldende maatregelen tegen het corona virus geldt, dat een bezoek aan de Natureluur en de Natureluur kruidentuin mag, maar: het bezoeken van de kruidentuin is niet toegestaan wanneer Natureluur medewerkers in de kruidentuin werkzaam zijn.

Onze bezoekers vragen wij, om op die momenten op afstand te blijven. Dit, omwille van uw eigen veiligheid en die van de Natureluur medewerkers.

U mag de Natureluur bezoeken maar: kom alleen, of met maximaal 3 personen. En: houdt tijdens uw bezoek, altijd 1,5 meter afstand van elkaar en van andere bezoekers in de Natureluur. Zie ook het laatste nieuws op onze website over de maatregelen i.v.m. corona en de gevolgen voor uw bezoek aan de Natureluur.

Op de foto’s: een paar vrolijke lente sfeer plaatjes! Te zien zijn o.a. bloeiende narcissen en blauwe druifjes in de Natureluur kruidentuin. Ook komen er elke dag al steeds meer kleine andere plantjes op.

De lente is echt al te zien en te beleven in de Natureluur – ook in de nu elke dag mooier wordende Natureluur kruidentuin !