Hoe inschrijven vaartochten

Vaartochten Krokusvakantie

Flora en fauna vaartochten in de Krokusvakantie in de Natureluur

De Natureluur en Natuurkamer organiseren vaartochten in de Krokusvakantie 2022. Er zijn een beperkt aantal vaartochten en een beperkt aantal deelnemers per vaart kan mee. Wees er dus snel bij. Hieronder leest u wanneer er vaartochten zijn en hoe u zich ervoor kunt aanmelden.

Wanneer zijn er vaartochten in de Krokusvakantie?

Er zijn alléén vaarten op ma 21/2, wo 23/2 en vr 25/2 van 14:30-15:30 uur.

Prijs vaartochten:

€ 3,5,- p.p. (stadspas € 1,75,- p.p.)

Inschrijfwijzen vaartochten

Methode 1scan de QR code (zie de afbeelding bij dit bericht) en vul het inschrijfformulier in.

Methode 2ga naar ons inschrijfformulier en vul dit in.

Betalen

Als u van ons gehoord heeft dat u mee kunt aan boord, krijgt u van ons deze betaal link. Als u eerder zelf betaalt op eigen initiatief zonder eerder verzoek daartoe van ons, verkrijgt u daarmee niet een vaar kaartje. U moet eerst het formulier invullen en dan van ons horen dat u mee kunt aan bood, en dan betaalt u pas.

Spelregels vaartochten Krokusvakantie 2022
Wie kunnen meedoen: iedereen vanaf 8 jaar (Wilt u toch jongere kinderen inschrijven, overleg dan eerst met ons.)
Zwemdiploma verplicht

Dragen van een zwemvest (voor kinderen) verplicht
Inschrijven alleen via formulier online.
Gezien de beperkte ruimte mag u zich als deelnemer slechts inschrijven voor één vaartocht.
Bij inschrijving achterlaten in het formulier:

Namen van deelnemers die meegaan op de boot
Telefoonnummer en e-mail waarop deelnemer / contactpersoon van de deelnemer(s) kan worden bereikt
Kinderen van 8 jaar alleen mee zonder ouders / begeleiders ? Dan alleen met toestemming ouders.
I.v.m. de vaarwet die in Amsterdam geldt, ook in de Sloterplas en de wateren van Nieuw-West, mogen er per vaart maximaal 12 deelnemers per vaartocht mee naast de schipper en de gids.
Vaartocht 1 (ma 21/2) en 2 (wo 23/2) gaan in principe sowieso door als het weer het toelaat en er geen calamiteiten zijn met de schipper en/of gids. U kunt zich inschrijven voor de wachtlijst voor vaartocht 3. Als vaartocht 3 doorgaat en u staat op de wachtlijst voor deze tocht en u hoort bij de eerste 12 inschrijvers voor deze tocht, dan krijgt u een bevestiging hiervan en de betaal link om de tickets te betalen.

Als er voor een vaartocht al meer dan 12 inschrijvers zijn, dan wordt u via dit formulier automatische op de wachtlijst gezet voor de vaartocht van uw keuze. Als er een plek vrij komt dan bieden we de vrijgekomen plekken aan voor mensen op de wachtlijst in volgorde van inschrijving op de wachtlijst. Als u op de wachtlijst terecht gekomen bent voor een vaartocht omdat een vaartocht vol is dan krijgt u hiervan bericht.  
U betaalt Eur 3,5 per opvarende (Eur 1,75 met Stadspas). 

Na inschrijving en als u behoort tot de eerste 12 ingeschreven deelnemers voor een tocht, krijgt u een betaal verzoek. Na ontvangst van de betaling krijgt u de bevestiging toegestuurd dat u kunt meevaren. Mocht door een calamiteit aan onze zijde en/of door gevaarlijk vaarweer / overmacht buiten uw invloed als deelnemer een vaartocht moeten worden afgelast, dan krijgt u uw geld terug.
Als u niet komt opdagen of u betaalt niet, dan kan uw plek op de boot vergeven worden aan andere belangstellenden op de dag zelf.

Vragen?

Neem contact op met Wouter Dolmans, via info@denatureluur.nl en/of 06 333 06 191.