Herfstvakantie activiteiten – laatste nieuws!

I.v.m. het offerfeest van vrijdag 26 oktober zijn er enkele veranderingen gekomen in het programma van donderdag en vrijdag. Op dinsdag, donderdag en vrijdag zijn er activiteiten bij gekomen. Hieronder en in onze agenda lees je het laatste nieuws over de activiteiten in de herfstvakantie.

Extra activiteiten op dinsdag 23 oktober
Vandaag kun je als extra activiteit ‘s ochtends deelnemen aan ‘survival technieken’. Je leert in deze activiteit alles over waterzuiveren, vuur maken, en doet ‘oeverstudies’ naar lisdodde, pitrus en bodemdiertjes.  Ook kun je ‘s ochtends extra steenbewerken. Het volledig bijgewerkte programma lees je hier.

Extra activiteiten op donderdag 25 oktober
Voor donderdagmiddag zijn in onze agenda toegevoegd de activiteiten ‘bodemdiertjes zoeken’, ‘watersafari’ en soep maken en brood bakken boven een houtvuurtje. Het volledig bijgewerkte programma lees je hier.

Gewijzigde activiteiten op vrijdag 26 oktober
Omdat het vandaag offerfeest is, zijn een paar onderdelen voor vandaag veranderd. We gaan geen soep maken maar we hebben wel heerlijke chocolademelk en we bakken een broodje boven een houtvuurtje. We gaan niet op zoek naar bodemdiertjes maar je kunt wel varen vandaag, extra steenbewerken en we gaan ook huttenbouwen. Het volledig bijgewerkte programma lees je hier.

Zodra er meer wijzigingen te melden zijn, zul je dit kunnen lezen in ons dagboek op deze website.

Hen je nog vragen over het programma of over de wijzigingen, neem dan contact op met Wouter Dolmans, gastheer/programmeur de Natureluur, via 06 333 06 191 of w.dolmans@nieuwwest.amsterdam.nl.

Veel plezier met de vernieuwde herfstvakantie activiteiten!  

 

.