Groepsbezoek zomerweken 2 t.m. 5 – de opties en mogelijkheden

Groepsbezoek zomerweken 2 t.m. 5 – de opties en mogelijkheden

Nog maar even en het is alweer tijd voor de Zomervakantie 2016!

Van 18/7 t.m. 22/7 (week 1) en van 22/8 t.m. 26/8 (week 6) kun je in de Natureluur elke middag van 12.00-16.00 uur voor € 3 per kind per middag weer heerlijk meedoen aan allerlei vakantie activiteiten. In de weekeinden in de zomerperiode doen we het wrsch. wat rustiger aan wegens mindere bezetting. Lees hier alles over het programma van deze 1e en de 6e zomervakantie week en over wat er in de weekeinden in de zomer tussendoor gebeurt.

In de 2e t.m. de 5e zomer week doet team Natureluur het wat rustiger aan, mede i.v.m. bezetting die dan iets minder is. In de tussenliggende zomerweken (2e t.m. 5e zomer week) zijn er, in overleg met ons en tegen maatwerk betaling, mogelijkheden om langs te komen. Mits ons team over voldoende capaciteit beschikt op de momenten waarop (grotere) groepen in deze periode langs willen komen.

De procedures voor groepsbezoek in de 2e t.m. de 5e zomerweken 2016 inclusief de wijze van reserveren en de prijs structuur van zulke bezoeken, de regels en voorwaarden voor zulke bezoeken en de deelname voorwaarden lees je hier.

De data waarop groepsbezoeken mogelijk zijn in overleg met ons zijn hier handzaam in een overzicht bij elkaar gezet.

Veel plezier in de Natureluur dit jaar met alle mogelijkheden en de activiteiten in de zomer weken!