Avontuur op dinsdagmiddag!

Tot en met 18 december vinden, iedere dinsdagmiddag na schooltijd, natuur-, sport- en spelactiviteiten plaats in de Natureluur. Ben je niet bang voor een hagelbui, windvlaag of een drup regen? Trek je dikke jas aan en kom in de Natureluur het hele najaar door stoer buiten spelen. Beleef natuuravonturen! Doe mee met ‘Natuur, spel en avontuur op dinsdag’.

Het programma (25 september t/m 18 december) is als volgt.

We verzamelen iedere dinsdag na schooltijd (vanaf 15:30) op het Confuciusplein. Hier wacht het Sciandri-team op jou voor een potje voetbal, tennis of een ander leuk spel. Daarna gaan we op avontuur naar de Natureluur (16:15-17:15). Elke week doen we daar een spel of een natuuractiviteit. (In onze agenda staat per datum wat we die middag doen.)

N.b. Voor de activiteit kun je je op de middag zelf ook aanmelden door direct naar de Natureluur te komen. Zorg er dan wel voor, dat je uiterlijk om 16:15 bij de Natureluur bent, bij gebouw de Drijfsijs. Dan ben je nog op tijd voor het onderdeel dat daar dan begint.

M.u.v. bij onweer gaan de activiteiten altijd door. Het najaar kan nat en koud zijn, dus kleed je droog en warm aan! Deelnemers krijgen gratis ranja of iets warms te drinken. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Dolmans (gastheer/programmeur) van de Natureluur, via 06 333 06 191, of w.dolmans@nieuwwest.amsterdam.nl.

There is one comment

Comments are closed.