Zomervakantie activiteiten

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

Zomervakantie activiteiten

24 juli / 12:0016:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00pm, repeating until 27 July 2018

Zomervakantie activiteiten !

In de zomervakantie periode zijn er volop mogelijkheden om leuke te doen op de volgende data en tijden:

Activiteiten Weken (Open Inloop Programma + Groepsaanbod: boeking vooraf noodzakelijk)

  • Activiteiten Week 1: dinsdag 24/7 tot en met vrijdag 27/7 zijn er dagelijks van 12:00-16:00 uur open inloop activiteiten en is er een uniek groepsaanbod (tijdens de ‘Zomer Week 1’). Meedoen kost € 3 per kind per middag. Groepen die willen meedoen aan de open inloop activiteiten vragen wij om zich vooraf op te geven bij info@denatureluur.nl of om een boeking uit het groepsaanbod te maken.
  • Activiteiten Week 6: maandag 27/8 tot en met vrijdag 31/8 zijn er dagelijks van 12:00-16:00 uur open inloop activiteiten en is er een uniek groepsaanbod (tijdens de ‘Zomer Week 6’). Meedoen kost € 3 per kind per middag. Groepen die willen meedoen aan de open inloop activiteiten vragen wij om zich vooraf op te geven bij info@denatureluur.nl of om een boeking uit het groepsaanbod te maken.

Aan- en afwezigheid beheerders in weken 1-6

In de zomer periode zijn onze beheerders maximaal aanwezig in weken 1 en 6. Onze beheerders zijn zeer regelmatig aanwezig in weken 2 en 5. (Maar: in weken 2 en 5 zijn wij er een enkele keer ook wel eens niet, dus overleg in deze periode gewoon vooraf even, dat is het beste, door een e-mail te sturen aan info@denatureluur.nl.) Voor weken 3 en 4 van de zomer geldt: onze beheerders zijn er sommige dagen deze periode wel maar ook echt een aantal dagen niet. Let wel: als een groep een boeking gemaakt heeft en wij die boeking bevestigd hebben, dan zijn er we op de dag dat er een activiteit besteld is, uiteraard altijd.

Let op: de exacte aan- en afwezige dagen van onze vrijwilligers / beheerders in de weken waarin we er soms ook niet zijn (weken 2-5) zijn op het moment van schrijven van dit bericht nog niet bekend. Zo gauw deze data bekend zijn, worden ze op onze website bekend gemaakt.

Uitleg Activiteiten Weken (let op: dit is alléén week 1 en week 6)

Aan het workshop / excursie en activiteiten programma tijdens de Zomervakantie Weken (1+6) wordt op dit moment nog gewerkt.

Wat kun je in elk geval van ons verwachten?

  • Sowieso tijdens deze weken (alléén zomer weken 1 + 6) van maandag tot en met vrijdag dagelijks super leuke open inloop activiteiten van 12:00-16:00 uur.

Zo gauw wij meer nieuws hebben over ons programma zetten wij dit op onze website !

Uitleg Groepsaanbod (1e t.m. 6e week boekbaar)

Groepen die willen meedoen vragen wij om zich vooraf op te geven bij info@denatureluur.nl of, indien zij gebruik willen maken van ons groepsaanbod, daarvoor online vooraf een boeking te maken via onze website. Hier lees je welke activiteiten groepen kunnen boeken. Let wel: als een groep een boeking gemaakt heeft en wij die boeking bevestigd hebben, dan zijn er op de dag dat een activiteit besteld is, uiteraard altijd beheerders en begeleiders aanwezig.

Uitleg Zelf Spelen en Ontdekken Weken: Week 2 t.m. 5

Tijdens de 2e t.m. 5e zomervakantie weken zijn (niet alle maar een aantal van) onze beheerders en vrijwilligers geregeld aanwezig (welke dagen dit wel en niet zo is volgt nog op deze website als er meer bekend is). Beheerders kleden het terrein ter gelegenheid van de zomervakantie wat extra feestelijk aan, de toiletten zijn open en je kunt wat drinken bestellen in de kantine. Op sommige dagen zijn tijdens deze week (soms tegen een kleine vergoeding) wat extra spulletjes te leen waarmee je zelf kunt gaan ontdekken en beleven. Voor wie zelf komt spelen en ontdekken is leuk om te lezen het artikel Natureluur: 1001 mogelijkheden om te (zelf) te ontdekken en te genieten. Hierin staat beschreven wat er allemaal (zelf) te zien en te ontdekken en te beleven is in de Natureluur op dagen dat we geen workshops en activiteiten organiseren. Hier lees je wat de mogelijkheden zijn.

Sp(e)elregels Natureluur

Er zijn sp(e)elregels voor de Natureluur, waarin staat wat wel en niet mag in en om ons terrein, ons gebouwtje, waar je rekening mee moet houden als je deelneemt aan activiteiten en wat we doen bij slecht weer. Hier lees je wat deze regels zijn.

Zelf Spelen Weken

In de volgende weken zijn onze beheerders soms ook wel eens afwezig, maar zijn we er ook vaak wel (de exacte aan- en afwezigheidsdata voor de hele zomer komen, zo gauw deze bekend zijn, op de website te staan per week).  Voor groepsaanbod geldt de hele zomer: kan, bij beschikbaarheid in overleg, de hele zomer plaatsvinden – boeking vooraf noodzakelijk.

  • Zelf Spelen en Ontdekken: Zomer Week 2: van maandag 30/7 tot en met vrijdag 3/8 ligt de nadruk meer op zelf komen spelen en ontdekken in de Natureluur. Groepen kunnen daarnaast ook deze week gebruik maken van ons groepsaanbod op de dagen dat onze beheerders er zijn*. (Groepsaanbod: boeking vooraf noodzakelijk.)
  • Zelf Spelen en Ontdekken: Zomer Week 3: van maandag 6/8 tot en met vrijdag 10/8 ligt de nadruk meer op zelf komen spelen en ontdekken in de Natureluur. Groepen kunnen daarnaast ook deze week gebruik maken van ons groepsaanbod op de dagen dat onze beheerders er zijn*. (Groepsaanbod: boeking vooraf noodzakelijk.)
  • Zelf Spelen en Ontdekken: Zomer Week 4: van maandag 13/8 tot en met vrijdag 17/8 ligt de nadruk meer op zelf komen spelen en ontdekken in de Natureluur. Groepen kunnen daarnaast ook deze week gebruik maken van ons groepsaanbod op de dagen dat onze beheerders er zijn*. (Groepsaanbod: boeking vooraf noodzakelijk.)
  • Zelf Spelen en Ontdekken: Zomer Week 5: van maandag 20/8 tot en met vrijdag 24/8 ligt de nadruk meer op zelf komen spelen en ontdekken in de Natureluur. Groepen kunnen daarnaast ook deze week gebruik maken van ons groepsaanbod op de dagen dat onze beheerders er zijn.* (Groepsaanbod: boeking vooraf noodzakelijk.)

 

Meedoen? Opgeven kan nu al!

BSO (of andere) groepen die langs willen komen in de Zomervakantie en mee willen doen aan activiteiten of aan het groepsaanbod kunnen zich daarvoor nu al bij ons opgeven – dit kan door een e-mail te sturen naar info@denatureluur.nl of door een activiteit te boeken uit ons groepsaanbod. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

 

Gegevens

Datum:
24 juli
Tijd:
12:00 – 16:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl