Vaartocht Van Eesteren bij de Natureluur

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Vaartocht Van Eesteren bij de Natureluur

14 oktober 2017 / 13:3016:30

Vaar mee met het Van Eesterenmuseum, inclusief bezoek aan de Natureluur!

Ga ook mee! En beleef een zwevend landschap van lucht, licht en ruimte. Een landschap waarin je de grote maten en de wijde blik van het oude polderlandschap terugvindt in de Sloterplas!

Vanaf het water ziet alles er anders uit, ook de Natureluur! Vandaag organiseert het Van Eesterenmuseum in samenwerking met de Natureluur een vaarexcursie! De vaartochten vertrekken bij het Van Eesterenmuseum en vinden plaats in de Natureluur-schuit het Rabootje met haar vaste kapitein Richard Verkerk. Aan boord leren deelnemers van de Van Eesterenmuseum gids Wouter van der Wulp alles over de natuur, ´het blauwe hart´ en de architectuur van de Westelijke Tuinsteden. Elke vaartocht wordt afgesloten met een bezoekje aan de Natureluur en eindigt bij Hotel Buiten.

Overzicht van alle data met vaartochten >


Programma

De route is elke keer anders maar gaat altijd langs oevers, bruggen en monumenten, en er is volop aandacht voor kunst, natuur en milieu, historie en toekomst, watermanagement, de Sloterplas en nog veel meer.

Het schema van de vaartochten is elke keer als volgt:

Tijd: 13.30 – 16.30 uur.

Versnapering & pauze: aankomst tussen 15:00 en 15:30 uur bij de Natureluur voor een korte pauze, een impressie van de natuurspeeltuin en een drankje & een snackje.

Vertrek- en eindpunt: de vaartochten vertekken vanaf het Van Eesterenmuseum, Burgemeester De Vlugtlaan 125, 1063 BJ Amsterdam. De vaartochten eindigen bij Hotel Buiten (naast het Sloterparkbad, aan de President Allendelaan – gratis parkeren op ruim parkeerterrein).

Kosten: De Natureluur stelt voor dit arrangement haar groepsschuit ‘het Rabootje’ gratis ter beschikking. Voor de exacte informatie over de overige kosten van dit Natureluur arrangement mail dan even naar: info@vaneesterenmuseum.nl

Tickets: verzeker jezelf van een plekje aan boord en koop een kaartje via het ticketsysteem van het Van Eesterenmuseum.

Doelgroep: de tochten zijn het meest geschikt voor volwassenen (gezien de duur en de inhoud van het verhaal van de gidsen). Maar alle belangstellenden vanaf 12 jaar zijn welkom als zij zo’n tocht leuk vinden om mee te beleven!

Trek warme (regen)kleding aan als nodig!
Deelname is op eigen risico. Deelnemers kunnen nat of koud worden. Kleed je dus naar het weer! Informeer, bij twijfel of de activiteiten doorgaan, altijd even via info@vaneesterenmuseum.nl of 020-4471857.

Meer informatie over het Van Eesterenmuseum >

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
13:30 – 16:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

De Natureluur