Natureluur zelf spelen week – hou 1,5 meter afstand en kom alleen of met max 3 mensen, Drijfsijs dicht, toiletten gesloten

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

Natureluur zelf spelen week – hou 1,5 meter afstand en kom alleen of met max 3 mensen, Drijfsijs dicht, toiletten gesloten

1 mei

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 1 mei 2020

Natureluur zelf spelen week – hou 1,5 meter afstand en kom alleen of met max 3 mensen, Drijfsijs dicht, toiletten gesloten

Natureluur zelf spelen week – hou 1,5 meter afstand

Gebouw De Drijfsijs is gesloten voor publiek i.v.m. corona maatregelen, toiletten zijn dicht.

Meivakantie activiteiten zijn afgelast i.v.m. corona maatregelen

U mag het park wel bezoeken maar kom alleen genieten of als gezin maar kom niet met meer dan 3 mensen tegelijk en hou afstand als u komt van elkaar en anderen, hou 1,5 meter afstand van elkaar

======================================================================================

Natureluur zelf spelen week

(27/4 t.m. 1/5 in 2020)

– Geen activiteiten deze week –

– Beheerders (beperkt) aanwezig –

– (betaald) groepsbezoek mogelijk in overleg –

Vandaag zijn er geen activiteiten.

Beheerders zijn (beperkt) aanwezig, kom lekker zelf spelen en ontdekken!

Of…boek tijdens deze week in overleg een activiteit uit ons (betaalde) GROEPSAANBOD.

Geldt voor: 27/4, 28/4, 29/4, 30/4 en 1/5 in 2020

Deze week zijn beheerders (beperkt) aanwezig.

Van 4/5 tot en met 8/5, tijdens de Natureluur meivakantie activiteiten week, kun je wél allerlei leuke natuur activiteiten doen en wel in die week van maandag tot en met vrijdag, dagelijks van 12:00 – 16:00 uur.

Aan het programma van de Natureluur meivakantie activiteiten week van 4/5 t.m. 8/5 wordt op dit moment nog gewerkt.

In de week van 27/4 t.m. 1/5 in 2020 ligt de nadruk op zelf komen spelen en genieten in de Natureluur.

(Toelichting ‘zelf spelen week’: Team Natureluur & vrijwilligers is maar een klein kernteam en ons budget is niet eindeloos groot, waardoor we rond de mei vakantie periode helaas niet ruimte hebben om 14 dagen lang activiteiten te organiseren. We hebben de keuze gemaakt in 2020, om de Natureluur meivakantie activiteiten week te organiseren in de 2e week van de meivakantie.)

Hieronder volgen enkele tips & trucs, voor als je van plan bent om in de week van 27/4 t.m. 1/5 zelf te komen spelen in de Natureluur:

Zelf Komen Spelen – Tips & Trucs

Ook als er geen activiteiten zijn, zijn er 1001 mogelijkheden om zelf te spelen en te ontdekken in de Natureluur !

(De Natureluur is openbaar terrein.)

Spelen in de Natureluur is op eigen risico.

Toiletten

De toiletten in de Natureluur zijn in gebouwtje De Drijfsijs en hierdoor alleen open als er een beheerder is. Wil je zelf komen spelen vandaag en zeker weten of er een beheerder is en tot hoe laat, of heb je een andere vraag over je bezoek ? Stuur dan even een e-mail naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

We altijd een bijdrage voor toiletgebruik (€ 0,20).

Bezoekers die het toilet toch gesloten aantreffen kunnen bij partners in de omgeving eventueel terecht voor een toilet. (B.v. Sloterparkbad, restaurantjes op het Confuciusplein, de kinderboerderij, Hotel Buiten / Sloterstrand. Het is wel raadzaam om de eigen websites van deze locaties te checken, om zeker te weten of de toiletten tijdens jouw bezoek tijdstip bij hen wel open zijn.)

Materialen: op dagen dat er een beheerder aanwezig is, kan soms, bij de beheerder (klein) materiaal geleend worden in overleg, als dit vreugde verhogend is voor het genieten in het park en voor gebruik tijdens het zelf spelen. Mis je iets voor als je zelf aan het spelen bent, en er is een beheerder aanwezig, schroom dan niet om te informeren naar de mogelijkheden.

Veel plezier in en om de Natureluur als je zelf komt spelen in de Natureluur in de week van 27/4 t.m. 1/5 of tijdens een andere week in 2020 !

Gegevens

Datum:
1 mei
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl