Meivakantie activiteiten

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

Meivakantie activiteiten

4 mei / 12:0016:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00pm, repeating until 4 May 2018

Meivakantie activiteiten !

In de meivakantie periode zijn er volop mogelijkheden om leuke te doen op de volgende data en tijden:

  • Activiteiten Week: maandag 30/4 tot en met vrijdag 4/5 zijn er dagelijks van 12:00-16:00 uur open inloop activiteiten en is er een uniek groepsaanbod (tijdens de ‘Nationale Meivakantie Week’) Meedoen kost € 3 per kind per middag.*
  • Zelf Spelen en Ontdekken Week: van maandag 7/5 tot en met vrijdag 11/5 ligt de nadruk meer op zelf komen spelen en ontdekken in de Natureluur. Groepen kunnen daarnaast ook deze week gebruik maken van ons groepsaanbod.

Uitleg Zelf Spelen en Ontdekken

Tijdens de 2e meivakantie week zijn (niet alle maar een aantal van) onze beheerders en vrijwilligers aanwezig. Zij kleden ons terrein ter gelegenheid van de vakantie wat extra feestelijk aan, de toiletten zijn open en je kunt wat drinken bestellen in de kantine. Op sommige dagen zijn tijdens deze week (soms tegen een kleine vergoeding) wat extra spulletjes te leen waarmee je zelf kunt gaan ontdekken en beleven. Voor wie zelf komt spelen en ontdekken is leuk om te lezen het artikel Natureluur: 1001 mogelijkheden om te (zelf) te ontdekken en te genieten. Hierin staat beschreven wat er allemaal (zelf) te zien en te ontdekken en te beleven is in de Natureluur op dagen dat we geen workshops en activiteiten organiseren. Hier lees je wat de mogelijkheden zijn.

Sp(e)elregels Natureluur

Er zijn sp(e)elregels voor de Natureluur, waarin staat wat wel en niet mag in en om ons terrein, ons gebouwtje, waar je rekening mee moet houden als je deelneemt aan activiteiten en wat we doen bij slecht weer. Hier lees je wat deze regels zijn.

Uitleg Groepsaanbod (1e en 2e week boekbaar)

* Groepen die willen meedoen vragen wij om zich vooraf op te geven bij info@denatureluur.nl of, indien zij gebruik willen maken van ons groepsaanbod, daarvoor online vooraf een boeking te maken via onze website. Hier lees je welke activiteiten groepen kunnen boeken.

Uitleg Activiteiten Week

Aan het workshop / excursie en activiteiten programma tijdens de Nationale Meivakantie Week wordt op dit moment nog gewerkt.

Wat kun je in elk geval van ons verwachten?

  • Sowieso tijdens deze week van maandag tot en met vrijdag dagelijks super leuke open inloop activiteiten van 12:00-16:00 uur

Zo gauw wij meer nieuws hebben over ons programma zetten wij dit op onze website !

Meedoen? Opgeven kan nu al!

BSO (of andere) groepen die langs willen komen in de Meivakantie en mee willen doen aan activiteiten kunnen zich daarvoor nu al bij ons opgeven – dit kan door een e-mail te sturen naar info@denatureluur.nl of door een activiteit te boeken uit ons groepsaanbod. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Gegevens

Datum:
4 mei
Tijd:
12:00 – 16:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl