Kerstvakantie: beheerders (beperkt) aanwezig, zelf spelen kan wel

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Kerstvakantie: beheerders (beperkt) aanwezig, zelf spelen kan wel

6 januari

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 6 januari 2019

Tijdens De Kerstvakantie periode, van 24/12/18 tot en met 6/1/19, zijn de Natureluur beheerders beperkt(er) dan gebuikelijk aanwezig.

Zelf ontdekken en spelen kan altijd.

Maar: als je zeker wilt weten of toiletten en schuilmogelijkheid beschikbaar zijn, kun je altijd het beste vooraf even mailen / bellen. (Contact gegevens zie onder.)

Groepsaanbod Kerstvakantie: beperkt mogelijk / in overleg

Groepen die in de kerstvakantie periode gebruik willen maken van ons groepsaanbod, kunnen gezien de meer bepekrte aanwezigheid in deze vakantie van Natureluur beheerders, daarvoor het beste vooraf even overleggen met ons over de mogelijkheden. Zie contact gegevens onder.

Uitleg Zelf Spelen en Ontdekken

Voor wie zelf komt spelen en ontdekken in deze periode is leuk om te lezen het artikel Natureluur: 1001 mogelijkheden om te (zelf) te ontdekken en te genieten.

Sp(e)elregels Natureluur

Er zijn sp(e)elregels voor de Natureluur, waarin staat wat wel en niet mag in en om ons terrein, ons gebouwtje, waar je rekening mee moet houden als je deelneemt aan activiteiten en wat we doen bij slecht weer.

 

Contact

Als je zeker wilt weten of er iemand aanwezig is, de toiletten / schuilmogelijkheden beschikbaar zijn, stuur dan een e-mail naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Gegevens

Datum:
6 januari
Evenement Categorie:

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl