Herfstvakantie Activiteiten

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

Herfstvakantie Activiteiten

22 oktober / 12:0016:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every day that begins at 12:00pm, repeating until 26 October 2018

Tijdens De Natureluur Herfstvakantie Activiteiten Week, van 22/10 tot en met 26/10, kun je weer allerlei leuke open inloop natuur activiteiten doen van maandag tot en met vrijdag deze week, dagelijks van 12:00 – 16:00 uur. Meedoen kost € 3 per kind per middag.*

Uitleg Groepsaanbod (de hele week boekbaar)

* Groepen die willen meedoen vragen wij om zich vooraf op te geven bij info@denatureluur.nl of, indien zij gebruik willen maken van ons groepsaanbod, daarvoor online vooraf een boeking te maken via onze website. Hier lees je welke activiteiten groepen kunnen boeken.

Uitleg Zelf Spelen en Ontdekken

Tijdens de herfstvakantie week zijn veel van onze beheerders en vrijwilligers aanwezig. Zij kleden ons terrein ter gelegenheid van de vakantie wat extra feestelijk aan, de toiletten zijn open en je kunt wat drinken bestellen in de kantine. Op sommige dagen is er tijdens deze week in aanvulling op georganiseerde activiteiten en workshops de mogelijkheid om (meestal tegen een kleine vergoeding) wat extra spulletjes te lenen waarmee je zelf kunt gaan ontdekken en beleven. Voor wie zelf komt spelen en ontdekken is leuk om te lezen het artikel Natureluur: 1001 mogelijkheden om te (zelf) te ontdekken en te genieten. Hierin staat beschreven wat er allemaal (zelf) te zien en te ontdekken en te beleven is in de Natureluur op dagen dat we geen workshops en activiteiten organiseren of als je gewoon lekker zelf komt spelen.

Sp(e)elregels Natureluur

Er zijn sp(e)elregels voor de Natureluur, waarin staat wat wel en niet mag in en om ons terrein, ons gebouwtje, waar je rekening mee moet houden als je deelneemt aan activiteiten en wat we doen bij slecht weer.

Uitleg Workshops en Activiteiten

Aan het programma en de activiteiten voor in de Herfstvakantie wordt op dit moment nog gewerkt.

Wat kun je in elk geval van ons verwachten?

  • Sowieso tijdens deze week van maandag tot en met vrijdag dagelijks super leuke open inloop activiteiten van 12:00-16:00 uur

Zo gauw wij meer nieuws hebben over ons programma zetten wij dit op onze website !

Meedoen? Opgeven kan nu al!

BSO (of andere) groepen die langs willen komen in de Herfstvakantie en mee willen doen aan activiteiten kunnen zich daarvoor nu al bij ons opgeven – dit kan door een e-mail te sturen naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Gegevens

Datum:
22 oktober
Tijd:
12:00 – 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl