Beheerders afwezig – maar je kunt zelf wel genieten (lees onze tip!)

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Beheerders afwezig – maar je kunt zelf wel genieten (lees onze tip!)

23 april 2017

Het programma van de gehele meivakantie periode lees je hier.

zondag 23 april

  • Onze beheerders zijn helaas afwezig
  • Maar zelf spelen kan natuurlijk ! (Zie hieronder onze tip over wat je kunt doen als we er niet zijn!)

WC opties voor als onze toiletten gesloten zijn

Je kan altijd lekker zelf komen spelen en genieten in de Natureluur, maar onze toiletten zijn op sommige dagen niet toegankelijk, op momenten dat de beheerder(s) er niet zijn. Tip: er zijn voor dat soort momenten evt. altijd wel wat plekken in de buurt, waar je misschien terecht kunt voor een kopje koffie en toiletbezoek. Denk dan b.v. aan het Sloterparkbad, kinderboerderij het Sloterpark, Hotel Buiten of Buurtwerkplaats Noorderhof. Of probeer restaurantjes op het Confuciusplein, b.v. het Griekse restaurant Plato. (Om het 100% zeker te weten check a.u.b. vooraf zelf de eigen websites van deze plekken voor hun openingstijden.).

In de Natureluur kun je (zelf) veel doen, ook als er geen beheerder(s) zijn!

Tip: in de Natureluur is veel te doen, ook als er geen activiteiten zijn!

Als je zelf komt spelen en genieten van het gebied in en om de Natureluur hoef je je niet te vervelen, maar toch is nog bij veel mensen te weinig bekend wat je allemaal in en om de Natureluur kunt doen als we geen activiteiten aanbieden.Hieronder een poging om daarover wat meer te vertellen!

Een van de leukste natuurspeeltuinen van Amsterdam, de Natureluur, ligt in een uniek stukje (stads)natuur in Amsterdam Nieuw-West. In en om de Natureluur vind je een water speelgebied, een kruidentuin, een Heemtuin, een ‘stadsjungle’ Het Ruige Riet, een kinderboerderij, natuurvijvers, speelslootjes, een trekpontje, verschillende kabel-, boom- en klauterroutes, wilde bloemen-, kruiden- en ´eetbare´ natuur zones, er zijn insecten hotels, er wonen konijnen, mollen, vogels (een broedeiland) en nog meer! Via fiets- en wandelpaden is de Sloterplas om de hoek. In en om de Natureluur zijn het hele jaar door prikkelende en leerzame natuuractiviteiten voor kinderen en volwassenen. Deze zijn erop gericht om Amsterdammers de schoonheid van dit unieke stukje stadsgroen op 1001 manieren te laten ontdekken en te laten beleven.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Allerlei overige extra uitleg over hoe de we de dingen georganiseerd hebben voor de gehele meivakantie periode in de Natureluur en wat meer informatie over deelname voorwaarden enzo lees je hier.

Contact gegevens

Adres en bereikbaarheid:

President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam. OV: trams 7, 14 (eindpunt) en 13 (Troelstralaan). Parkeren: tram remises of Confuciusplein

Vragen

Kun je stellen aan Wouter Dolmans (gastheer/programmeur), 06 333 06 191, info@denatureluur.nl of 020 411 51 77 (kantoor, NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig).

Volg ons

Via www.denatureluur.nl of https://nl-nl.facebook.com/deNatureluur

Gegevens

Datum:
23 april 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl