Beheerder(s) aanwezig / zelf spelen

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

  • Dit event is voorbij.

Beheerder(s) aanwezig / zelf spelen

18 augustus 2017 / 10:3016:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 18 August 2017 at 10:30

One event on 21 August 2017 at 10:30

One event on 24 August 2017 at 10:30

One event on 25 August 2017 at 10:30

One event on 26 August 2017 at 14:30

One event on 15 August 2017 at 10:30

One event on 17 August 2017 at 10:30

One event on 4 August 2017 at 10:30am

Vandaag is tenminste één Natureluur beheerder aanwezig. De toiletten zijn open en er kunnen in overleg evt. wat spulletjes geleend worden. Maar de nadruk ligt over het algemeen wel op ‘zelf spelen’, er zijn geen workshops of activiteiten (tenzij hierover vooraf afspraken gemaakt zijn met een bezoekende groep).

Tip: bel ons even vooraf, als je 100% zeker wilt weten of er een beheerder is vandaag

Toelichting: natuurlijk kan aan onze kant altijd, door onverwachte omstandigheden, een onvoorziene verschuiving plaats vinden in de planning. Als dit zo is, zullen wij ons best doen om dit op tijd aan te passen op onze website. Hier kan natuurlijk wel eens wat misgaan, maar we streven ernaar om dit te voorkomen uiteraard. Wil je echt 100% zeker weten of de beheerder er is op de dag dat je naar de Natureluur reist, bel dan bij twijfel gewoon even vooraf met ons gebouwtje – dit kan via 020 411 51 77.  Veel plezier in de Natureluur vandaag !!!

=======

Hieronder volgt nog wat algemene informatie over de activiteiten in de zomer en wat tips en trucs en regels.

Veel plezier tijdens de zomervakantie in 2017 in de Natureluur!!!

Zomer vakantie in de Natureluur 21/7 t.m. 3/9 – 2017 !!!

Zomervakantie in de Natureluur!

Het is zes weken lang zomervakantie !

Er zijn weer 1001 verschillende dingen die je deze zomer kunt doen en kunt beleven en ontdekken in de Natureluur !!! Tickets kosten € 3 per kind tijdens activiteiten middagen voor een hele middag. Voor € 1 koop je een toeslag-  of los ticket voor vaartochten. Deelnemen is gratis op vertoon van een geldige Stadspas.

Agenda, Activiteiten, Zelf Ontdekken en Spelen Dagen

In onze agenda lees je per dag of er ook echt activiteiten zijn. Dit is vooral tijdens de buurtcamping, tijdens knutsel middagen en in week 1 en week 6 van de zomer vakantie. Wat je allemaal zelf kunt doen en ontdekken in de Natureluur als we geen activiteiten organiseren lees je hier.

Beheerders aanwezig tijdens de zomer

Hier hebben we voor je op een rij gezet een overzicht van de aanwezigheid van onze beheerders tijdens de ‘zelf spelen’ dagen in de zomer (toiletten zijn dan open).

Beheerders afwezig tijdens de zomer

Hier hebben we voor je op een rij gezet een overzicht van de afwezigheid van onze beheerders tijdens de ‘zelf spelen’ dagen in de zomer (toiletten zijn dan dicht).

Overzicht van alle werk- en verlof dagen van beheerders in de zomer

Ten slotte, hier vind je een overzicht van alle aan- en afwezigheidsdagen van beheerders tijdens de zelf-spelen dagen in de zomervakantie (zodat je weet wanneer de toiletten open of dicht zijn).

Nieuw: Spe(e)lregels Natureluur – graag speciaal er óók deze zomer er op letten a.u.b.

Het wordt steeds drukker in de Natureluur. Unieke vogels, dieren, insecten, bomen, bloemen, planten en vissen leven bij elkaar in een uniek stukje natuur in eigen stad waarin de Natureluur ook een plaats heeft. Het gehele Sloterpark- en plasgebied wordt elk jaar drukker, dit merken we in het (natuur)speelgebied van de Natureluur, maar ook in de Heemtuin, het Ruige Riet en bij de kinderboerderij speelt dit.

We vragen aan onze bezoekers om zich aan een aantal sp(e)elregels te houden tijdens hun Natureluur bezoek.

Alleen als we dit doen kunnen we, ook in de toekomst, samen met al onze partners met zijn allen blijven genieten van dit werkelijk unieke stukje stadsnatuur.

Lees daarom de Natureluur sp(e)elregels! Ze bevatten spe(e)lregels voor ons terrein, ons gebouwtje, voor tijdens deelname aan onze activiteiten en ten slotte beschrijven ze ‘1001’ mogelijkheden ( – en spe(e)lregels – ) voor als je zelf komt spelen en ontdekken in de Natureluur.

Juist in de zomer als team Natureluur soms ofwel heel druk is of als we juist onderbezet zijn is het fijn, als bezoekers ons helpen om het Natureluur gebied zo mooi mogelijk te houden zodat zoveel mogelijk kinderen en volwassenen uit Nieuw-West en heel Amsterdam van dit mooie gebied kunnen blijven genieten.

Veel plezier deze zomer in de Natureluur!

Natureluur – contactgegevens

Heeft u vragen over onze regels? Constateert u iets in het terrein of ten aanzien van ons gebouwtje dat aandacht nodig heeft? Laat het ons dan weten. Onze contact gegevens staan hieronder.

Adres en bereikbaarheid:

President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam. OV: trams 7, 14 (eindpunt) en 13 (Troelstralaan).

Parkeren

Vlak bij tram remises 7 en 14, Sloterparkbad of Confuciusplein

Vragen

Kun je stellen aan Wouter Dolmans (gastheer/programmeur), 06 333 06 191, info@denatureluur.nl of 020 411 51 77 (kantoor, NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig).

Volg ons

Via www.denatureluur.nl of https://nl-nl.facebook.com/deNatureluur

 

Gegevens

Datum:
18 augustus 2017
Tijd:
10:30 – 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl