Afruim Dag Buurtcamping / Zelf Spelen Dag

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

Afruim Dag Buurtcamping / Zelf Spelen Dag

23 juli

Vandaag ruimt Team Natureluur samen met de organisatoren de laatste zaken af van de Buurt Camping Sloterpark in de Natureluur.

Het meeste hiervan gebeurt al op de zondag 22-7, maar als er nog zaken over zijn worden die vandaag opgeruimd.

Ook betekent dat ons team het hele weekeinde gewerkt heeft en deze dag is voor ons team ook een rustdag.

De rest van de week, van 24/7 t.m. 28/7, bieden we vanuit Team Natureluur samen met onze partners weer lekker veel leuke activiteiten aan.

Maar vandaag eerst dus even een rustdag.

Toiletten (waarschijnlijk) dicht vandaag

De omstandigheden kunnen vandaag echter wel een beetje ‘primitief’ zijn: een deel van de dag als er nog wordt opgeruimd, dan zijn er nog wel wat beheerders aanwezig en zijn de toiletten open, maar het is nog onduidelijk van hoe laat tot hoe laat dat zal zijn.

(Bezoekers kunnen er het beste rekening mee houden dat de Natureluur toiletten dicht zullen zijn vandaag. Toch hoge nood? U kunt proberen naar de WC te gaan bij het Sloterparkbad, bij een café of winkel op Confuciusplein, bij Hotel Buiten, De Duikelaar, bij Sloterstrand of toch nog bij een andere instelling in de buurt. Check vooraf wel even zelf de websites van deze locaties, om zeker te weten of daar vandaag iemand is en/of hun toiletten wel open zijn vandaag.)

Zelf Spelen en Ontdekken

Maar…Zelf Spelen en Ontdekken kan natuurlijk wel in de Natureluur.

 

Voor wie zelf komt spelen en ontdekken is leuk om te lezen het artikel Natureluur: 1001 mogelijkheden om te (zelf) te ontdekken en te genieten. Hierin staat beschreven wat er allemaal (zelf) te zien en te ontdekken en te beleven is in de Natureluur op dagen dat we geen workshops en activiteiten organiseren. Hier lees je wat de mogelijkheden zijn.

Sp(e)elregels Natureluur

Er zijn sp(e)elregels voor de Natureluur, waarin staat wat wel en niet mag in en om ons terrein, ons gebouwtje, waar je rekening mee moet houden als je deelneemt aan activiteiten en wat we doen bij slecht weer. Hier lees je wat deze regels zijn.

Zelf komen spelen en ontdekken? Wilt u zeker weten of er een beheerder is ?

Wil je zelf komen spelen vandaag en zeker weten of er toch een beheerder is of heb je een andere vraag over je bezoek ? Stuur dan even een e-mail naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Gegevens

Datum:
23 juli
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl