Afruim Dag Buurtcamping / Zelf Spelen Dag

Laden Evenementen

Agenda

« All Events

 • Dit event is voorbij.

Afruim Dag Buurtcamping / Zelf Spelen Dag

23 juli 2018

Vandaag ruimt Team Natureluur samen met de organisatoren de laatste zaken af van de Buurt Camping Sloterpark in de Natureluur.

Het meeste hiervan gebeurt al op de zondag 22-7, maar als er nog zaken over zijn worden die vandaag opgeruimd.

Ook betekent dat ons team het hele weekeinde gewerkt heeft en deze dag is voor ons team ook een rustdag.

De rest van de week, van 24/7 t.m. 28/7, bieden we vanuit Team Natureluur samen met onze partners weer lekker veel leuke activiteiten aan.

Maar vandaag eerst dus even een rustdag.

Beheerders afwezig, zelf spelen kan wel

Vandaag zijn er geen activiteiten.

(De Natureluur is openbaar terrein.)

Spelen in de Natureluur is op eigen risico.

Spe(e)lregels Natureluur

De Natureluur is een bijzonder natuurgebied in de stad – er gelden een aantal regels waar je als bezoekers rekening mee moet houden.

Toiletten helaas gesloten vandaag

De Natureluur heeft helaas nog geen openbare toiletten. De toiletten zijn vandaag helaas gesloten. Bezoekers die het toilet gesloten aantreffen kunnen bij partners in de omgeving eventueel terecht voor een toilet. (B.v. Sloterparkbad, restaurantjes op het Confuciusplein, de kinderboerderij, Hotel Buiten / Sloterstrand. Het is wel raadzaam om de eigen websites van deze locaties te checken, om zeker te weten of de toiletten tijdens jouw bezoek tijdstip bij hen wel open zijn.)

Zelf komen spelen en ontdekken? Wilt u zeker weten of er een beheerder is ?

Wil je zelf komen spelen vandaag en zeker weten of er toch een beheerder is of heb je een andere vraag over je bezoek ? Stuur dan even een e-mail naar info@denatureluur.nl. Bellen kan ook: 020 411 51 77 (kantoor, gebouwtje ‘De Drijfsijs’).

Als we geen activiteiten organiseren biedt de Natureluur ontzettend veel leuks. Wij merken vaak, dat lang nog niet iedereen weet wat het gebied allemaal aan onderdelen heeft. Hieronder een overzicht van de dingen die je in de Natureluur kunt vinden als je zelf komt spelen. Daarom hieronder nog even een samenvatting ! De Natureluur heeft de volgende onderdelen:

 • Water speelgebied: slootjes om in te spelen en overheen te springen, een rietfilter, een wiebel flonder, een watervalletje en speel –en natuurvijvers!
 • Parcoursen: een trekpontje, kabel-, boom- en klauterroutes, klim- en uitkijk torens!
 • Wilgenhutjes, een veld waar al een hut staat en er nog meer mogen worden gebouwd!
 • Kruiden- en vlindertuin (is recent helaas gevandaliseerd…), stroken met wilde bloemen- en kruiden!
 • (Drink)water pomp (tijdelijk buiten gebruik / kapot).
 • Flonders en boomstammen banken voor ontmoeting.
 • ´Eetbare´ natuur zones (aalbes, kruisbes, appelbes, framboos, braam, peer, appel, walnoot, hazelnoot, tamme kastanje, kweepeer, noem maar op)!
 • Buiten kook plaats, een aard oven (wordt opgeknapt…).
 • Kampvuurplaats(en)! (Wij maken en onderhouden deze zelf, klanten van de Natureluur die een tafel reserveren bij ons hebben voorrang om ze te gebruiken.) Een vuurtje maken mag echter ofwel met hout dat u koopt van de beheerder of met hout dat u zelf meeneemt. Het park is te kwetsbaar als daaruit hout gesprokkeld wordt. Graag zelf hout meenemen voor uw vuur of kopen bij de beheerder.
 • Kano in- en uitstapplaats!
 • Er zijn meerdere insecten hotels! (zijn ook gevandaliseerd…)
 • Er wonen konijnen, mollen, vogels (er is een broed eiland)!
 • Volop picknick tafels (wij maken en onderhouden deze zelf, klanten van de Natureluur die een tafel reserveren bij ons hebben voorrang om ze te gebruiken)
 • In en om de Natureluur liggen het Ruige Riet, de Heemtuin in en de kinderboerderij!
 • Vlakbij de Natureluur zijn Manege Geuzeneiland, Hotel Buiten, Sloterstrand, Griffioen Outdoor, de Duikelaar, het Sloterparkbad, Buurtwerkplaats Noorderhof, de ALO, Bounz, Van Eesterenmuseum, ‘We Make The City’ dependance van Pakhuis de Zwijger – er is een hoop te ontdekken in en om de Natureluur ! En vergeet ook (iets verderop) de Tuinen van West niet !

Veel plezier in en om de Natureluur deze zomer, ook als de beheerders er niet zijn !

Gegevens

Datum:
23 juli 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Natureluur

Organisator

De Natureluur
E-mail:
info@denatureluur.nl