Vrijwilliger(s) gezocht!

Op de foto: vrijwilliger Carmen vertelt een verhaal bij het kampvuur.

De Natureluur is een leuke plek om te helpen als vrijwilliger!

Wil je ons helpen bij onze kinderactiviteiten in de natuur, helpen bij onze vakantie activiteiten en bezoekers arrangementen? Vind je het leuk om te werken met andere vrijwilligers? Vind je het leuk om buiten te koken met oogst uit de natuur, of wil je ons helpen met buiten klusjes of met het opbouwen van tenten en activiteiten in ons terrein? Of vind je het leuk om koffie te zetten voor onze bezoekers of een cake te bakken?

Dan is helpen als vrijwilliger in de Natureluur iets voor jou !

Neem in dat geval contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten?

De Natureluur is een project van de Gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West. Aanspreekpunt vanuit stadsdeel Nieuw-West voor de Natureluur is Wouter Dolmans, gastheer/programmeur Natuurspeeltuin Sloterpark – De Natureluur. Voor vragen over vrijwilligerswerk bij de Natureluur kunt u hem bereiken  via 06 333 06 191 (stuur a.u.b. liever een sms of e-mail in plaats van een voicemail achter te laten bij geen gehoor). E-mailen kan via w.dolmans@amsterdam.nl.

Contact met één van onze medewerkers

Als u over vrijwilligerswerk contact wilt met één van de Natureluur gastheren / gastvrouwen / medewerkers en vrijwilligers, kunt u hen in de meeste gevallen bereiken via 020 411 51 77 (NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig). U kunt e-mailen met de Natureluur via info@denatureluur.nl.

Volg ons
Facebook: www.facebook.com/deNatureluur. Website: https://www.denatureluur.nl/.

Onder: een taartje eten met een aantal van onze vrijwilligers, 8-12-2015 (foto’s: Corry Arink).

2015-12-08 15.26.20 collage vrijwilligers