Vrijwilliger bij de Natureluur!

Vind jij het leuk om lekker buiten te werken, houd je van de natuur en ben je creatief? Dan heeft de Natureluur jou nodig als vrijwilliger! 

De Natureluur zoekt vrijwilligers die willen bijspringen/helpen bij o.a. activiteiten tijdens de vakantie dagen (zoals de krokus vakantie!) en andere bijzondere evenementen tijdens het weekend of doordeweeks.

Ook als je liever niet buiten werkt is er ook hulp nodig bij o.a het bijwerken van de agenda/evenementen op de Natureluur website. Voor alle vaardigheden kunnen wij wel een plekje vinden.

Al ben je een paar uur per week, of per maand beschikbaar, alle beetjes zijn welkom. Geef aan wanneer je beschikbaar bent zodat er een passend rooster gemaakt kan worden!

Vrijwilligerswerk bij de Natureluur is heel divers, het team is ontzettend ondersteunend en je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen.Versterk ons leuke team en ervaar elke dag iets anders!

Lijkt het je leuk om ons te helpen? Meld je aan als vrijwilliger en maak een afspraak voor een kennismaking met ons!

Mail naar:  info@denatureluur.nl.

Op de foto: team van Natureluur medewerkers en vrijwilligers bij de afsluiting van een geslaagde herfstvakantie activiteiten week, najaar 2016.