Terras de Natureluur wéér een stapje dichterbij

De lente is er bijna en het wordt elke dag nóg lekkerder weer om buiten te zitten.

Voor de Natureluur is deze fase ‘voor de lente’ een goed moment om de laatste hand(en) te leg(gen) aan ons ‘Natureluur terras’ rond De Drijfsijs.

Sinds 8 maart 2020 is Team Natureluur al stapje bij beetje hard aan het werk geweest met het verder bouwen van het Terras Natureluur.

Dit begon als eerste met het uitgraven dan de meidoorn en veld esdoorn struiken rond het gebouw (daarover schreven wij hier. De 2e stap was het bouwen van nieuwe meubels en het vernieuwen van het schelpenpad om de Drijfsijs. (Daarover schreven wij hier . In een recente fase bouwden we aan pallet banken. (Zie daarover hier)

Ten slotte, eind 2020 hadden we wat geld over en konden we hard houten palen kopen en wat doeken van de firma Tendenz Outdoors (zie hier meer over dit bedrijf) Vlak voor de krokusvakantie 2021 werden deze palen geleverd en voorbereid, en op 2 maart 2021 werden ze nadat het beton was uitgehard, geplaatst. (Zie de foto’s bij dit artikel.)

Nu is het wachten op de tarp doeken die we dan aan de palen kunnen bevestigen en dan nog op de komst van de lente zon en dan kunnen bezoekers van de Natureluur heerlijk zitten op ons perfecte terras !

Team Natureluur