Struinen in de Tuinen !

Familiedag Struinen in de Tuinen  –  locatie Natureluur

Op zondag 5 september doen De Natuurkamer en de Natureluur mee aan ‘Struinen in de Tuinen’! Tijdens dit festival kun je podiumkunstenaars van alle disciplines bewonderen op allerlei locaties – ook in Nieuw-West en óók in de Natureluur! Daarnaast kun je tijdens ‘Struinen in de Tuinen’ in de Natureluur knutselen, ravotten en luieren én zijn er lekker hapjes. Kortom zet zondag 5 september in je agenda want het wordt een super gezellige dag met Struinen in de Tuinen in de Natureluur !!! Hieronder lees je alle praktische informatie en details over de workshops, optredens en activiteiten. Kijk ook hier in onze agenda voor meer informatie.

Tot zondag 5 september a.s. in de Natureluur !!!

Struinen in de Tuinen – locatie Natureluur

Wat:                    Acts, Activiteiten, Workshops en Versnaperingen

Wanneer:           Zondag 5 september

Hoe laat:            12:30-17:00 uur

Locatie:              De Natureluur, President Allendelaan 4, 1064 GW Amsterdam (nabij Sloterparkbad, alleen de straat oversteken)

Kosten & Praktische informatie

Struinen in de Tuinen – locatie Natureluur

Het meeste is gratis.

We volgen de RIVM richtlijnen.

Een polsbandje voor de knutseltent kost Eur 1.

Eten en drinken tegen kleine vergoeding (zie de dag-kassa).

Er kan worden gepind en worden betaald met iDeal (en contant, maar pinnen heeft de voorkeur).

PROGRAMMA ‘STRUINEN’ IN DE NATURELUUR

Leuke muziek, lekker spelen, knutselen, poffertjes bakken boven het vuur, en nog veel meer, het is gewoon genieten!

Acts Struinen in de Tuinen – locatie Natureluur

12:45 uur – Maaike

Maaike verzamelt riffs en melodieën en danst ze aan elkaar met gitaar of ukelele. Met een ritmisch sausje dat kietelt.

14:15 uur – Momo

Momo zal een optreden geven en er is ruimte om mee toen met een workshop ! Over Momo…Geboren in Guinea. Als 17-jarige gedanst in het nationaal ballet van Guinea. Werd ontdekt en uitgenodigd om in Nederland te dansen. In Nederland ontdekte hij de Djembé. Hij organiseerde Djembé workshops en er ontstond een groep: ‘WA MA TO BERE’.

15:45 uur – Creatures On The Loose

Creatures On The Loose is een internationaal gelegenheidscollectief opgezet door Florian Van Damme en Sophie Kosremelli. Een project waarbij d.m.v. muziek en dans een brug wordt gevormd tussen verschillende talen, culturen en werelddelen. Elke keer komen ze weer met een andere groep mensen samen om magie in het moment te creëren. Deze keer hosten we een open jam bij de Natureluur.

Activiteiten Struinen in de Tuinen – locatie Natureluur

12:45-17:00 uur – Natureluur knutsel tent !!!

(Het programma van de knutsel tent is nog onder voorbehoud, maar we streven deze dingen te kunnen aanbieden: o.a. schmink, armbandjes maken, happy stones / happy boomschijfjes, kabouter pad, windvangers / dromenvangers maken, en/of mozaïeken en/of iets anders dat we nog verzinnen.)

12:45-17:00 uur – Natureluur sport en spel !!!

(Het programma is nog onder voorbehoud, maar we streven deze dingen te kunnen aanbieden: o.a. vrij sport en spel en/of pijl en boog, trampoline, hangmatten.)

Versnaperingen Struinen in de Tuinen – locatie Natureluur

12:45-17:00 uur – Natureluur Kiosk is open !!!

Hapjes en drankjes zijn deze dag te koop via https://www.denatureluur.nl/kiosk/. Tijdens Struinen in de Tuinen in de Natureluur zijn er bovendien poffertjes die we boven het kampvuur maken en brood & dips & er is drinken etc.

Zet 5 zondag september alvast in je agenda !!!

Contact Struinen in de Tuinen – locatie Natureluur

Kan o.a. via:

De Natuurkamer info@de-natuurkamer.nl / Koos

De Natureluur info@denatureluur.nl / Wouter

De Keukentafel van Suus / info@dekeukentafelvansuus.nl / Suzanne

06 443 283 89

06 333 06 191 (Wouter / Natureluur)

Achtergrond informatie – Over Struinen in de Tuinen 2021

Zondag 5 september strijken acts uit alle windstreken neer op het groene grond en Struinen in de Tuinen nodigt menig tuin- terras- en cultuurliefhebber uit op het gras. Honderden tuinen verspreid in gemeenten door heel Nederland worden omgetoverd tot openluchtpodium voor een dag. Veilig in de frisse lucht Struinen in de Tuinen kan tussen 12:00 en 17:00 uur.

Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen en de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar live optredens. Bij Struinen in de Tuinen krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een toneel toebedeeld. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels. Meer informatie & zien wie er allemaal meedoen ? Ga naar https://struinenindetuinen.nl/.