‘Rust Zon Dag’ geslaagd

Geslaagde ‘Rust Zon Dag’ op 1 maart in de Natureluur !

Op zondag 1 maart hebben de Stichting Beheer Heemtuin & Ruige Riet en de Natureluur de handen ineengeslagen tijdens het alweer 2e ‘Rust Zon Dag’ evenement.

Gezonde versnaperingen

Volwassenen en kinderen werden ontvangen en welkom geheten in De Drijfsijs met gezonde versnaperingen zoals fruitwater, stomende thee en fruit.

Kinder workshops voor de volwassen deelnemers

De Natureluur medewerkers & vrijwilligers hielpen bij de voorbereiding en de aankleding van het terrein en verzorgden voor kinderen van deelnemers twee workshops, survival bogen en pijlen maken en versieren en vuur maken zonder lucifers.

Mindfullness & Yoga

Voor de volwassenen was er een mindfulness workshop (door Jago Bunnik) gevolgd door een yoga buitenles in de Natureluur tent (door Olga Galabova).

Gezellige afsluiting

Op het eind van de geslaagde middag praatten de volwassen deelnemers en kinderen na met elkaar en Frans-Paul la Crois speelde een mooi lied op zijn gitaar.

Spatje regen

Het was ideaal weer om helemaal lekker te genieten van het Sloterpark en de Heemtuin en de Natureluur. Alleen op het einde viel een klein spatje regen.

Unieke vorm van natuurbeleving

De deelnemers gingen voor de mindfullness de Heemtuin in en dit was een heel bijzondere manier van natuur en het gebied beleven !

Data eerstvolgende Rust Zondagen

De eerstvolgende data / dagen van ‘Rust Zon Dag’ zijn op:

  • Zondag 22 maart 13:00-15:00 uur (i.c.m. Lente Viering Heemtuin & Ruige Riet i.s.m Natureluur) – LET OP is afgelast i.v.m. Corona virus
  • Zondag 5 april 13:00-15:00 uur (met o.a. Meditatie en Acro Yoga) – LET OP is afgelast i.v.m. Corona virus
  • Zondag 3 mei 13:00-15:00 (met o.a. Mindfullnes & Yoga + Hoela Hoop) – in de week van de meivakantie activiteiten in de Natureluur ! – LET OP onder voorbehoud i.v.m. Corona virus
  • Zondag 7 juni 13:00-15:00 uur (met o.a. Indianen Meditatie & Klankschalen) – LET OP onder voorbehoud i.v.m. Corona virus
  • Zondag 21 juni 13:00-15:00 uur (i.c.m. Zomer Viering Heemtuin & Ruige Riet i.s.m Natureluur) – LET OP onder voorbehoud i.v.m. Corona virus

Samenwerking & Partners

Rust Zon Dag is een initiatief van en georganiseerd door de Stichting Beheer Heemtuin & Ruige Riet in samenwerking met en met ondersteuning van o.m. de Natureluur (o.a. hulp bij faciliteiten en op verzoek aanbieden van kinderactiviteiten)

Welkom allen !!!!

Tot ziens in en veel plezier bij de Heemtuin en de Natureluur tijdens de eerstvolgende Rust Zon Dag middagen !!!

Meedoen?

Wil je meedoen aan Rust Zon Dag ? Mail dan even naar info@heemtuin.amsterdam en geef daarbij even door of je met kinderen komt en hoeveel dit er zijn & de leeftijden.

Contact

De Natureluur is bereikbaar via info@denatureluur.nl, 020 411 51 77 (kantoor, gebouw ‘De Drijfsijs’) of 06 333 06 191 (Wouter Dolmans).

Bereikbaarheid

Natuurspeeltuin Sloterpark – de Natureluur
c/o gebouwtje ‘De Drijfsijs’ / Gemeente Amsterdam (= park / bezoek locatie, kantoortje De Natureluur)
President Allendelaan 4
1064 GW Amsterdam
020 411 51 77 (kantoor, gebouw ‘De Drijfsijs’)

Volg ons

Via Facebook (www.facebook.com-deNatureluur), onze website (https://www.denatureluur.nl) of Twitter (De Natureluur).

Post adres

Gemeente Amsterdam
Stadsdeel Nieuw-West
Afdeling Gebiedspool
Startpunt en Participatieservicepunt
Inz. De Natureluur, t.a.v. W. Dolmans
Osdorpplein 521
1068 TA Amsterdam