Binnenkort: op avontuur in de Natureluur!

Op Avontuur in de Natureluur!

In samenwerking met HvA stagiaire Elise Brekelmans organiseert team Natureluur vanaf 12 mei 2016 een nieuwe serie van ‘Op avontuur in de Natureluur!’

De doelgroep voor deze activiteit is ongeveer 5-12 jaar.

De opzet zal zijn open inloop, maar een bijdrage per kind per keer zal wel van toepassing zijn. (Misschien komen er ook nog online tickets voor, maar hier kijken we nog naar.)

Over de hoogte van de bijdrage per kind per activiteit denken we nu nog na. Doel is wel dat deze activiteit laagdrempelig blijft en (ook gezien het dag- en tijdstip, donderdagen van 16.00-17.30 uur na school) en ‘toegankelijk’ voor vooral kinderen uit de buurt, vlak bij de Natureluur.

Maar: kinderen die het qua reistijd redden en van verder weg komen (buiten Nieuw-West) zijn zeer, zeer welkom om aan deze activiteit deel te nemen!

Deze activiteit maakt onderdeel uit van een serie van c. 12 à 13 keren activiteiten op de donderdag middag na schooltijd voor kinderen uit de doelgroep leeftijd. De laatste activiteit uit deze serie zal zijn op donderdag 7 juli of donderdag 14 juli.

Zo gauw meer over de inhoud van de activiteiten bekend is, leest u er meer over op deze website.

Maar denk aan zaken als natuur onderzoek, vuur, waterspel, buiten koken, dingen ontdekken en knutselen, genieten van het seizoen, spelletjes, buitensporten en meer !

Lees hier alle concept data bij elkaar en over alle andere dingen die we nu al weten over ‘Op avontuur in de Natureluur!