Onze Kiosk paal!

De meivakantie staat voor de deur en dan zijn er weer activiteiten / belevenissen én is onze kiosk veel open.

Als de beheerders ‘er zijn’ en lekkere koffie en thee hebben klaarstaan, dan laten wij dit graag weten. Dit doen we meestal met beach flags die we bij het Drijfsijs terras planten, en met een oud school / sandwich bord. Maar Team Natureluur heeft nu Merijn Kerkhof en die is als oud-meubelmaker zeer handig met het maken van mooie unieke palen en borden.

Merijn heeft laatst deze (zie foto) schitterende paal gemaakt die we voortaan extra kunnen gebruiken op dagen dat de kiosk open is.

Handig:

Betalen met iDeal én met ‘tikkie’ én met pin

In de kiosk zitten allerlei lekkere dingen. Op mooie weer dagen is het lastig om zomaar in de Natureluur te blijven spelen zónder een zoethoutstok te halen (sentiment) of een ijsje of heerlijke thee. Goed te weten: in onze kiosk kun je betalen met pin automaat, maar óók met ‘tikkie’. Deze tikkie is bedoeld voor als je iets koopt dat niet in de kiosk staat, maar waarvoor je wel wilt betalen. In de tikkie omgeving kies je zelf een bedrag en dan betaal je dit vervolgens via iDeal. Handig !

We zijn blij met de nieuwe kiosk paal!

N.b. lijkt het je leuk om soms mee te helpen met een ‘kiosk’ dienst (vrijwillig) ? Mail ons dan even via info@denatureluur.nl.

Team Natureluur