Natureluur Bootcamp

Natureluur Bootcamp

Op 13 mei bestond het buitenavontuur van de Natureluur uit een bootcamp. Deze bootcamp betrof een sport en spel middag en werd begeleid door Koos, Wouter en Willem. Zij lieten kinderen verschillende activiteiten ondernemen waaronder bordjes frisbee, speerwerpen, water bekertjes estafette, boogschieten, balwerpen, croquet, natuurdingen verzamelen, vuur estafette en touwtrekken.

Boogschieten tijdens de bootcamp


Buiten avonturen in de Natureluur.

In de maand mei konden kinderen tussen 6 en 12 jaar bij de Natureluur op een leuke, gezellige en uitdagende manier leren over natuur in hun eigen wijk. Onder begeleiding van een natuurgids werden er diverse buitenavonturen beleefd. De avonturen stonden in het teken van spelen, genieten, ontdekken, leren, en bewegen in de eigen stadsnatuur. Er was werkelijk voor ieder wat wils. Zo konden kinderen op een natuurlijke, speelse en leerzame manier deelnemen aan een mini-survival, aan apenkooien of hutten bouwen. Daarnaast was er ook de mogelijkheid voor kinderen om spelletjes te doen met een boswachter, slootje te springen, boomstronkje te tillen of te speerwerpen met takken of hutten te bouwen.
Al met al voor vele bezoekers genoeg leerzame en geslaagde avonturen!
Mogelijk vervolg op de pilot ‘Buiten Avonturen’

Met complete concentratie speerwerpen.


De Buiten Avonturen in mei waren een proef.

De Natureluur komt misschien met een vervolg op deze geslaagde serie activiteiten. (Ofwel in de zomer of in het najaar.) Zo gauw hier nieuws over is melden we dit op onze website. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan via onze website in voor onze nieuwsbrief of stuur even een mailtje naar info@denatureluur.nl.