Natureluur Belevenissen: nu online boeken !

Natureluur Belevenissen zijn pakketten waarmee je zelf op avontuur gaat in De Natureluur!

Zelf spannende dingen doen (= Natureluur belevenissen!) én tijdens je bezoek aan de Natureluur staat de thee (en andere versnapering) klaar!

Natureluur Belevenissen zijn pakketten waarmee je zelf op avontuur gaat in De Natureluur! Elk ‘Natureluur Belevenis’ pakket bevat alles om zelf spannend in de natuur bezig te zijn. Bij een ‘Natuur Belevenis’ pakket zit ofwel uitleg erbij of je krijgt instructies van de aanwezige beheerder.

Natureluur belevenissen dagen beschikbaarheid

Je kunt Natureluur Belevenissen boeken om af te halen tijdens drie ‘belevenissen’ dagen in de Krokusvakantie zo lang de voorraad strekt, op di 23/2, wo 24/2 en do 25/2 tussen 10:00 en 16:00 uur. Meer over de dagen en tijden waarop Natureluur Belevenissen te boeken zijn lees je hier.

Natureluur Kiosk & zelf spelen beschikbaarheid

In de Krokusvakantie zijn beheerders aanwezig op alle dagen tussen 20/2 en 27/2, uitgezonderd de zondagen. Op zaterdagen zijn we er van 12:00-18:00 uur en doordeweeks zijn we er van 10:00-16:00 uur. Op de dagen dat er géén ‘Natureluur Belevenissen’ pakketten beschikbaar zijn, kun je wél tijdens je bezoek aan de Natureluur – als je zelf komt spelen en genieten – een kopje thee bestellen. (En enkele andere versnaperingen.). Welke dat zijn lees je in onze Natureluur Kiosk.

Natureluur Belevenissen: nu online te boeken !

Natureluur Belevenissen in de Krokusvakantie zijn hier nu online te boeken!

Reserveren = voor afhalen verplicht én gezondheidscheck ook

Bij een online boeking van een ‘Natureluur Belevenis’ moet je (verplicht) enkele gegevens achterlaten. Die hebben te maken met de verplichte (Corona) reservering voor het afhalen en dit voorziet tevens in het (verplicht) achterlaten van en de registratie van gegevens i.v.m. Corona. Op de dag dat je Belevenis gepland staat vindt een (verplichte) gezondheidscheck plaats i.v.m. Corona.

Onze Natureluur belevenissen

De belevenissen / zelf doe afhaal pakketten die je nu kunt boeken zijn:

  • Kampvuur maak zelf doe pakket
  • Waterdieren zoeken zelf doe pakket
  • Kruidenboter zelf doe pakket
  • Zintuigen wandeling zelf doe pakket
  • Natuur bingo zelf doe pakket (in 2 leeftijdscategorieën)
  • Vogel verwen slinger zelf doe pakket
  • Pijl en boog zelf doe pakket

Natureluur Belevenissen: voor maximaal 5 kinderen tegelijk met één (of bij een gezin twee) volwassene(n)

Elk ‘Natureluur Belevenis’ pakket is voor maximaal 5 kinderen. In verband met Corona maatregelen mag elke groep van maximaal 5 kinderen begeleid worden door één eindverantwoordelijke volwassene. Vormt u samen een gezin? Dan mogen twee volwassenen en 5 kinderen gebruik maken van een pakket.

Natureluur Kiosk: de thee (en andere versnaperingen) staat / staan klaar (alleen voor afhalen) voor als u in de Natureluur bent!

Natureluur Kiosk producten (b.v. een kopje thee en andere versnaperingen voor tijdens uw bezoek aan de Natureluur) kun je bestellen als je in De Natureluur bent én als er een beheerder aanwezig is in de Natureluur. Kies de producten die je wilt bestellen en reken online af met iDeal. Vervolgens kun je je bestelling ophalen in gebouw de Drijfsijs.

We wensen jullie héél veel plezier in de Natureluur met de Natureluur Belevenissen én met de thee die klaar staat (en andere kleine versnaperingen) voor als je zelf komt spelen in de Krokusvakantie !!!

Tot snel !!!

Team Natureluur