Vakantie activiteiten organiseren!

Vind je het leuk om vakantie activiteiten in de Natureluur te helpen organiseren?

Oproep Vrijwilligers Centrale Amsterdam

De Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) helpt de Natureluur om in contact te komen met nieuwe vrijwilligers die het leuk vinden om Krokus vakantie activiteiten 2016 te helpen organiseren in de Natureluur.

De volledige tekst van onze oproep voor nieuwe Natureluur vrijwilligers die willen helpen om Krokusvakantie activiteiten 2016 te helpen organiseren in de Natureluur is te lezen op de website van de Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA).

Lijkt je dit leuk? Neem dan contact op met de Natureluur!

Wat vragen we

Ben je een (natuur) Knutselaar? Landschapsschilder? Weet je e.e.a. over planten, kruiden, bomen, en vind je het leuk om je natuurkennis te delen met bezoekers van de Natureluur? Ken je een leuk (buiten) spel en vind je het leuk om dit aan te bieden aan een groepje kinderen die de Natureluur bezoeken in de Krokusvakantie 2016?

Dan is komen helpen in de Natureluur in de Krokusvakantie misschien wel iets voor jou!

Wat bieden we

Het Natureluur team (medewerkers + vrijwilligers) heeft al een leuk programma bedacht en ‘in de steigers staan’ voor de Krokusvakantie activiteiten week in de Natureluur in 2016. (Zie * onder aan dit bericht voor wat we o.a. al gaan doen in de Krokusvakantie.)

Maar het is zeer welkom en leuk als er nog nieuwe vrijwilligers / kunstenaars / natuurliefhebbers / beestjes kenners e.d. zijn die een leuke activiteit willen helpen aanbieden voor onze bezoekers deze Krokusvakantie!

Je mag helemaal zelf bedenken wat voor activiteit je graag aanbiedt. Materialen kun je gebruiken in overleg met de Natureluur (als we ze hebben) en als we ze niet hebben kunnen materialen voor jouw activiteit in overleg met de Natureluur ook aangeschaft worden!

Contact

Wouter Dolmans (gastheer/programmeur), 06 333 06 191, info@denatureluur.nl of 020 411 51 77 (kantoor, NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig).

Volg ons

Website: www.denatureluur.nl. Facebook: https://nl-nl.facebook.com/deNatureluur

* Programma Krokusvakantie week 2016 in de Natureluur

In de Krokusvakantie kun je in de Natureluur b.v. dingen doen zoals:

Land Art! – Houtskool tekenen! – Vogelsafari’s! – Kampvuur koken! – Slacklines & Schommels! – Natuurschilderijen maken! – Wandelen! – Voorjaarsherbarium & Bomenkaarten! – Amuletten maken! – Klussen voor de Natureluur! – Kleien! – Pijl en Boogjes! – Indianen stokken! – Recycle Art met Boomschijfjes! – Mispelmoes & Omeletten! – Kruiden Naambordjes Schilderen! – Soep + Chocomelk en nog veel meer leuks & lekkers & avontuurlijks! Of kom gewoon zelf lekker ravotten en spelen in de Natureluur deze Krokus en ontdek of jij kunt vinden de Gele Winterakoniet, Sneeuwklokjes, Narcis en Madelief, Wilgenkatjes, Tonderzwam / Gaatjeszwam en meer!

Lijkt jou het leuk om ons te helpen hierbij en/of heb je zelf andere / aanvullende ideeën voor Natureluur activiteiten?

Lijkt het jou leuk om één van deze dingen mee te helpen begeleiden? Of heb je zelf een leuke natuuractiviteit in je hoofd om aan te bieden voor een groep kinderen? Vind je het leuk om lekker te genieten van de natuur en lekker buiten actief en creatief zijn met kinderen en hun ouders in de Natureluur deze Krokusvakantie?

Neem dan contact op met de Natureluur!