Krokusvakantie! Klus lekker mee!

Je hoeft zeker niet stil te zitten deze Krokusvakantie!

In de Natureluur is namelijk de hele Krokusvakantie week weer van alles te doen!

Ga voor een handzaam overzicht naar onze agenda!

Behalve spelen, ravotten, knutselen, buiten koken, vogelsafari’s, koken op kampvuur en nog véél meer, hebben we ook elke dag een stoere leuke activiteit opgenomen in het programma, waarbij je samen met een aantal sterke begeleiders van de Natureluur een belangrijke klus mag helpen klaren in het terrein van onze natuurspeeltuin.

Bijvoorbeeld: onkruid wieden in de kruidentuin, nieuwe bankjes helpen maken, een speelmuurtje bouwen van takken, bordjes helpen schilderen voor de nieuwe aanplant in onze kruidentuin en meer!

Samen met alle bezoekers maken we er wat ons betreft een hele leuke week van!

En hebben we de hele week lang met alle bezoekers niet alleen een geweldige tijd maar bouwen we samen met onze bezoekers ook nog eens verder aan een Natureluur die weer helemaal klaar is voor de start van het seizoen!

Nog even en de winter is voorbij! Geniet nu nog van alle voorjaarsbloeiers en kom ook deze Krokusvakantie en geniet met ons mee in de Natureluur!

Tot ziens in de Natureluur deze Krokusvakantie!

Foto onder: lekker met zijn allen werken en bouwen aan nieuwe wilgen hutten in het groen! kunstwerk van takken maken gaaf 7