Kinderfeestjes nieuws

Kinderfeestjes: veel nieuws in 2015!
In 2015 gaat er een hoop veranderen aan onze kinderfeestjes. Team Natureluur werkt op dit moment aan een online boekings- en betaalsysteem – de hele procedure wordt hierdoor makkelijker, overzichtelijker en sneller! Wij zijn het systeem op dit moment aan het testen. Let op het laatste nieuws op deze site, zo gauw het systeem ‘live’ staat zal dit dé manier zijn om bij de Natureluur een activiteit te boeken.

Feestjes formulier (bestaande procedure)
Tot die tijd kunt u nog gewoon gebruik maken van ons feestjes formulier. Dit kunt u downloaden via deze link.

Nieuw: dien uw verzoek a.u.b. 10 dagen van tevoren in!
Dien uw verzoek voor een feestje a.u.b. op tijd in door een ingevuld formulier te mailen naar info@denatureluur.nl ! Als wij uw verzoek – en (liefst) uw ingevuld formulier – binnen krijgen via e-mail minimaal 10 dagen vóór de datum, waarop u een feestje wilt plannen, is de kans het allergrootste, dat wij gewoon adequaat kunnen reageren op uw verzoek. Wij hebben dan voldoende tijd om begeleiding en bezetting te regelen voor uw feestje en / of om dingen met u door te nemen, uw contract te maken, alles te bevestigen, e.d. Bij ‘last minute’ verzoeken kunnen wij deze garantie helaas niet bieden en ook onze partners, met wie wij voor uw feestje samenwerken, kunnen dit niet. Wij zien uw verzoek(en) voor feestjes dus graag op tijd tegemoet! Dank!

Waar kunt u heen met uw vragen over kinderfeestjes 
Wij geven er de voorkeur eraan, als u uw vragen over kinderfeestjes naar ons e-mailt via info@denatureluur.nl. Als u een vraag heeft die minder goed via de e-mail gesteld kan worden, zijn wij voor vragen over kinderfeestjes bereikbaar via 020 411 51 77 (NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig) of 06 333 06 191 (Wouter Dolmans).

Maar houdt vooral onze website in de gaten – binnenkort leest u meer over ons nieuwe boekingssysteem!

Team Natureluur wenst u een heel feestelijk 2015 toe!