Kinderfeestjes: vanaf nu online boeken en betalen

Kinderfeestjes: vanaf nu online boeken en betalen
Team Natureluur heeft afgelopen jaar erg hard gewerkt aan een online boekings- en betaalsysteem.

Het goede nieuws is dat de website vanaf 18-12-2015 nu echt live staat!

Wat betekent dit?

De hele procedure wordt hierdoor makkelijker, overzichtelijker en sneller!

Nieuwe manier: online beschikbaarheid checken, direct betalen en boeken

De nieuwe manier is dat je als Natureluur klant direct kunt zien wanneer er beschikbaarheid is om een feestje te boeken, je direct een reservering en boeking kunt maken en deze ook direct kunt betalen en kunt afrekenen. Daarna regelen wij de rest.

Overgangsfase: nog net niet al onze feestjes staan online (maar we blijven er hard aan werken)

De Natureluur heeft als vanouds een hoop soorten feestjes, waar je uit kunt kiezen. Bij het ‘live’ gaan van onze nieuwe boekingsmodule starten wij met het online beschikbaar stellen van enkele van de meest geboekte feestjes. (O.a. survival, boswachter en verhalenfeest.) We doen dit bewust, omdat we zo nog even zelf kunnen wennen aan het nieuwe systeem, en onze klanten ook.

Achter de schermen blijven we als team er in januari en februari en maart 2016 gewoon hard aan werken dat, nu de module eenmaal ‘live’ staat, ook snel al onze andere feestjes online beschikbaar komen.

Als je nu online niet een feestje ziet staan, dat je zoekt (b.v. speksteen feest, natuur poppenkast feest, eten uit de natuur), dan hanteren we daar de komende tijd nog gewoon onze oude procedure voor. Hoe dat gaat lees je hieronder.

Feestjes boeken nieuwe manier

Zie boven.

Feestjes formulier (oude procedure)

Totdat al onze feestjes online beschikbaar zijn, kunt u, voor feestjes die NIET online te boeken zijn, nog gewoon gebruik maken van ons feestjes formulier. Dit kunt u downloaden via deze link.

Nieuw: dien uw verzoek a.u.b. 7 dagen van tevoren in!
Dien uw verzoek voor een feestje a.u.b. op tijd in door op tijd online te boeken (7 dagen van tevoren) of door 7 dagen van tevoren een ingevuld formulier te mailen naar info@denatureluur.nl ! Als wij uw verzoek – en (liefst) uw ingevuld formulier – binnen krijgen via e-mail minimaal 7 dagen vóór de datum, waarop u een feestje wilt plannen, is de kans het allergrootste, dat wij gewoon adequaat kunnen reageren op uw verzoek. Wij hebben dan voldoende tijd om begeleiding en bezetting te regelen voor uw feestje en / of om dingen met u door te nemen, uw contract te maken, alles te bevestigen, e.d. Bij ‘last minute’ verzoeken kunnen wij deze garantie helaas niet bieden en ook onze partners, met wie wij voor uw feestje samenwerken, kunnen dit niet. Wij zien uw verzoek(en) voor feestjes dus graag op tijd tegemoet! Dank!

Waar kunt u heen met uw vragen over kinderfeestjes 
Wij geven er de voorkeur eraan, als u uw vragen over kinderfeestjes naar ons e-mailt via info@denatureluur.nl. Als u een vraag heeft die minder goed via de e-mail gesteld kan worden, zijn wij voor vragen over kinderfeestjes bereikbaar via 020 411 51 77 (NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig) of 06 333 06 191 (Wouter Dolmans).

Maar – houdt vooral onze website in de gaten – zo gauw er weer iets nieuws te melden is over ons nieuwe boekingssysteem leest u dat op onze website !

Team Natureluur wenst u een heel feestelijk 2016 toe met heel veel online boeking gemak!