Kinder-kooklessen !

Kinderkookcafé – Kom ook gezond leren koken voor ouderen in de Natureluur !

Lees alle details erover in onze agenda !
Iedere woensdagmiddag in de periode 19 mei tm 14 juli van 14:00-18:00 uur. Deelname is gratis ! Een super leuke activiteit in de Natureluur georganiseerd door de Natuurkamer !

Vanaf woensdag 19 mei komen we iedere woensdag bij elkaar om te leren koken. Je leert bijvoorbeeld zelf pasta maken, koken boven een kampvuur of snijden als een echte kok. En we maken toetjes om je vingers bij af te likken. Na het koken moet er natuurlijk opgeruimd en schoongemaakt worden.

Buurtbewoners zullen heel nieuwsgierig zijn naar jullie kookkunsten en verhalen. Daarom nodigen we ouderen uit de buurt uit om van jullie 3-gangen-diner te genieten! Hoe leuk is dat! Gasten zijn om 17:00 uur welkom om samen met jullie de gerechten op te eten.

Wil jij een keukenprins(es) worden en wil je anderen laten genieten van jouw kookkunsten? Meld je dan aan bij het nieuwe Kinderkookcafé in het gebouw bij natuurspeeltuin de Natureluur. We hebben plek voor 10 tot 15 kinderen van 7 t/m 12 jaar. Schrijf je snel in, want vol = vol! Deelname is gratis!

Voor aanmelden of vragen, neem gerust contact op met Marty Bosch / docent gezond koken bij de Natureluur en de Natuurkamer / President Allendelaan 4 / Het mooiste stukje groen vlakbij de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West / 06 302 56 325 / marty@de-natuurkamer.nl