Iets voor jou? Stage bij de Natureluur!

Op de foto: stagiair Noraly aan het werk.

De Natureluur is een erg leuke plek om stage te lopen!

Wil je vanuit je opleiding lekker aan de slag om ons te helpen bij het werken met kinderactiviteiten in de natuur, het voorbereiden en helpen uitvoeren van onze vakantie activiteiten en bezoekers arrangementen? Vind je het leuk om te werken met vrijwilligers? Vind je het leuk om mee te denken over de verdere ontwikkeling van ons project? Heb je leuke ideeën voor allerlei leerzame en leuke dingen die we in de Natureluur kunnen ontwikkelen en kunnen aanbieden voor bezoekers uit heel Amsterdam en daarbuiten?

Dan is stage lopen in de Natureluur iets voor jou !

Neem in dat geval contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Meer weten?

De Natureluur is een project van de Gemeente Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West. Aanspreekpunt vanuit stadsdeel Nieuw-West voor de Natureluur is Wouter Dolmans, gastheer/programmeur Natuurspeeltuin Sloterpark – De Natureluur. Voor vragen over stage lopen bij de Natureluur kunt u hem bereiken  via 06 333 06 191 (stuur a.u.b. liever een sms of e-mail in plaats van een voicemail achter te laten bij geen gehoor). E-mailen kan via w.dolmans@amsterdam.nl.

Contact met één van onze medewerkers

Voor vragen over stage lopen kun je ook spreken met één van de Natureluur gastheren / gastvrouwen / medewerkers en vrijwilligers. In de meeste gevallen zijn zij te bereiken via 020 411 51 77 (NME centrum De Drijfsijs, als aanwezig). Je kunt e-mailen met de Natureluur via info@denatureluur.nl.

Volg ons
Facebook: www.facebook.com/deNatureluur. Website: https://www.denatureluur.nl/.