HELAAS AFGELAST ivm het weer High Tea Under The Tree !!!

DIT EVENEMENT IS HELAAS AFGELAST IVM HET WEER.

WE GAAN SNEL EEN NIEUWE HIGH TEA PLANNEN OP EEN NIEUWE DATUM !!!!!!! TOT SNEL BIJ EEN NIEUWE HIGH TEA !!!!

TEAM NATURELUUR

Wegens succes wéér een ‘high tea’ in de Natureluur ! Op zondag 9 mei was de 1e high tea in de Natureluur. Op Eerste Pinksterdag, zondag 23 mei, biedt de Natureluur wéér een High Tea Under The Tree aan ! De details daarvan lezen jullie hier onder.

Tickets voor zondag 23 mei boek je hier.

Zondag 23 mei kun je in de Natureluur een high tea under the tree beleven!

Een gezin (2 volwassenen en maximaal 5 kinderen) genieten van high tea aan één van de tafels in De Natureluur.

Verras je gezin met een high tea!

High tea under the tree is een bijzondere belevenis met een proeverij van drie verschillende soorten kruidenthee, kleine zoete taartjes en hartige hapjes. Ga samen op stap met je hele gezin en geef haar dit heerlijk ontspannen cadeau onder de lommerrijke bomen van de Natureluur!

De thee die we serveren is met veel zorg en aandacht samengesteld door een lokale startende ondernemer: Fatima Zohra Aidani. Je krijgt uitleg over de werking van de verschillende soorten thee die we serveren en je mag zelf je hapjes kiezen. Er is keuze uit bananencake, dadeltaart, cheesecake met blauwe bessen, wrap met olijftapenade of makreel, bruschette met brie en rauwe ham, mini-quiche met tomaten of een zalmsandwich.

Loopt het water je al in de mond? Waar wacht je nog op en reserveer nu alvast een theetafel bij de Natureluur!

Jullie hebben keuze uit 3 menu’s:

Menu 1
Drie verschillende soorten thee met twee hapjes naar keuze voor 7,50 per persoon

Menu 2
Drie verschillende soorten thee met vier verschillende hapjes voor 12,50 per persoon

Menu 3

Drie verschillende soorten thee met acht verschillende hapjes voor 17,50 per persoon

High tea under the tree / Gehele familie

Vanaf: € 7,50

Prijs per persoon

Speciale belevenis voor het gehele gezin!

Natureluur Belevenissen zijn pakketten waarmee je zelf op avontuur gaat in De Natureluur! Elk pakket bevat alles om zelf spannend in de natuur bezig te zijn. Er zit of uitleg bij het pakket of je krijgt instructies van de aanwezige beheerder.

  • Vanwege coronamaatregelen maximaal 5 kinderen en maximaal 1 volwassenen. Onderdeel van een gezin? Dan mogen beide ouders mee.
  • Na het bestellen van deze belevenis haal je het pakket op bij gebouw Drijfsijs in de Natureluur, vanaf 15 minuten vóór jullie gekozen begintijd.
  • Breng de geleende materialen na gebruik heel en in goede staat terug naar gebouw Drijfsijs.

Corona gezondheidscheck
Op de dag van de belevenis moeten jullie voldoen aan de gezondheidscheck van de overheid. Jullie kunnen de gezondheidscheck online doorlopen: Online gezondheidscheck. Als één van de vragen met Ja wordt beantwoord, dan mogen jullie niet naar de Natureluur komen. Ook bij het afhalen van het pakket vraagt de aanwezige beheerder of de groep voldoet de gezondheidscheck.